Ticket to the Moon Compact Hammock Single riippumatto

Alkuperäisvalmistajan Compact Hammock riippumatto on entistäkin helppokäyttöisempi.  Irrotettavan puolikuun muotoisen säilytyspakkauksen lisäksi Compact Hammockissa on nyt myös toinen, kiinteä suorakaiteen muotoinen tasku, johon riippumaton voi pakata. Tilaa riittää hyvin yhdelle henkilölle ja keveytensä ansiosta kulkee helposti mukana. 

Materiaali on korkealaatuista hengittävää laskuvarjonailonia, joka kestää kosteutta ja kuivuu nopeasti. Koukut päissä ruostumatonta terästä. Paino vain 500 g. Kantavuus 200 kg. Pituus 3,20 m koukusta koukkuun. Makuupituus 2,90 m, leveys 1,55 m. Kuljetuspussin pituus 37 cm, halkaisija 10 cm. Konepestävissä 30C. Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Valmistettu eettisissä ja ihmisoikeutta kunnioittavissa olosuhteissa Balilla.  

Kiinnitysköydet eivät sisälly toimitukseen, suosittelemme hankkimaan kiinnitykseen puita suojaavan Tree-Friendly Strap-pakkauksen.  

Ticket To The Moon kankaat ovat Öko-Tex Standard 100 sertifioituja, eli mm. haitallisista kemikaaleista vapaita ja ihoystävällisiä.  

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Retkeily - Retkeilyvarusteet, Retkeily - Teltat, Retkeily, Ticket to the Moon

Väri: Tummanvihreä (TMC243439)
Näytä lisää...
36.95In stock
3695
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Tummanvihreä
Kokotaulukko
Toimitusaika on tällä hetkellä 3 - 7 arkipäivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje