Innova DX Dart - Putt & Approach putteri

Mahdollisesti markkinoiden suoralentoisin kiekko! Dart soveltuu hyvin paitsi tavallisiin putteihin, myös ns. go-for -putteihin, joissa yritetään sisään hieman tavallista kauempaa. Suoran lentoratansa ja hyvän liukunsa ansiosta tämä kiekko sopii loistavasti myös lyhyempiin draiveihin. Soveltuu hyvin kaiken tasoisille.

Aloittelijan valinta!

Lento-ominaisuudet:3/4/0/0

Lento-ominaisuudet:Nopeus / Liuku / Vakaus / Feidi

Nopeus kertoo kuinka hyvin kiekko halkoo ilmaa. Mitä suurempi on kiekon nopeus, sitä enemmän se tarvitsee voimaa lentääkseen sille ominaisella tavalla. Nopeimmat kiekot ovat profiililtaan matalimpia. Aloittelijan kannattaa valita aluksi hitaampia kiekkoja.

Nopeudet jaoteltuina luokkiin:9-13: Distance Driver6-8: Fairway Driver4-5: Mid-Range Discs1-3: Putt & Approach Discs

Liuku kertoo kiekon ominaisuudesta pysyä ilmassa tietyllä nopeudella. Tyypillisesti parempi liuku tarkoittaa myös pidempää heittoa. Aloittelijan tulisi valita kiekot, joilla on hyvä liuku.

Vakaus on kiekon ominaisuus, missä se kääntyy oikealle (oikeakätisessä rystyheitossa) lennon alkuvaiheessa. Arvolla 0 merkitty vakaus lentää nopealla heitolla suoraan, kun taas -2 kääntyy jo selkeästi oikealle. -merkkiset numerot käännössä soveltuvat aloittelijoille.

Feidi. Kaikki kiekot kaartavat lopussa samaan suuntaan (vasemmalle oikeakätisellä rystyheitolla), mutta eri määrän. Arvon 0 feidi on kaikista suorin, kun taas 4 kaartaa erittäin jyrkästi. Aloittelijan kannattaa valita kiekkoja, joissa feidi 0-2. Muovi-laadut:DX: Hyvä grippi, huono osumakestävyys.Champion: Hieman liukas grippi, hyvä osumakestävyys.Star: Hyvä grippi, hyvä osumakestävyys.

Huom. Frisbeegolfkiekot myydään lajitelmissa. Toimitettavat kiekot voivat poiketa kuvan väreistä.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Frisbeegolf - Frisbeet, Frisbeegolf, Innova

Väri: Väritön
Näytä lisää...
10.95In stock
1095
  • Väritön
Kokotaulukko
Verkkokaupan toimitusaika on tällä hetkellä 3-7 päivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje