TalviALE on päättynyt!

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suositellut ensin Järjestä

ALE

3158 tuotetta
Suositellut ensin Järjestä

Budget Sport ALE ja talven parhaat tarjoukset

Ale on ihmisen parasta aikaa – varsinkin, jos sattuu olemaan liikkuvaista tyyppiä! Budget Sportin talviale pyörähtää käyntiin, ja toinen toistaan paremmat tarjoukset houkuttelevat ostoksille. Tarjolla on taas tuttuun Budget Sportin tapaan huippumerkkejä liikuttavan halvalla. Alennusmyynti tarjoaa mahdollisuuden ostaa välineet ja vaatteet paitsi talven liikuntaan ja ulkoiluun, myös sisäpeleihin ja ympärivuotiseen urheiluun. Tästä on vaikea enää pistää tarjousta paremmaksi, joten nyt on oikea hetki toimia ja poiketa Budget Sportiin tekemään huippulöytöjä alehintaan. Mikä lajisi onkaan, niin valitsemalla oikeanlaiset urheiluvaatteet ja -varusteet teet treenaamisesta mukavaa, turvallista ja tehokasta. Laadukkaat ja lajiin sopivat urheiluvaatteet, jotka on suunniteltu erilaisista teknisistä materiaaleista ja muotoiltu mukautumaan liikkeeseen ja vallitseviin sääoloihin, löydät näppärästi todella laajasta valikoimastamme.

Hyvät talviurheiluvaatteet ovat kevyen huomaamattomat päällä ja pitävät olon kaikenlaisessa menossa miellyttävän lämpimänä, mutta eivät missään nimessä hiosta. Etenkin ihon kanssa kosketuksissa olevat alusvaatteet kannattaa valita huolella. Nykyajan älykkäät tekniset materiaalit samanaikaisesti lämmittävät ja siirtävät kosteutta pois iholta. Teknisten alusvaatteiden lisäksi talvella kannattaa panostaa kestäviin ulkoiluvaatteisiin, joiden tuulenpitävä ja vettähylkivä kangas pitää kylmyyden ja kosteuden loitolla eri sääolosuhteissa. Alennusmyynti tarjoaa mainion tilaisuuden ostaa esimerkiksi laadukas parkatakki tai kevytuntuvatakki. Takin alla lämmittää pehmoinen neulefleece, joka lisäksi toimii hyvin oloasun osana tai leudommilla säillä menettelee myös takkina. Lämmin merinovillapipo suojaa päätä viimalta ja villasekoitesukat varpaita pakkasen puremilta. Laskettelun harrastaja löytää Budget Sportin talvialesta laskettelutakit, lasketteluhousut ja kypärät. Lasten varustautuminen rinteeseen ja laskettelun riemuihin hoituu kätevästi, kun hankit suoraan sukset, siteet ja monot sisältävän laskettelupaketin. Murtsikkaladuille mielivät puolestaan voivat valita edulliset suksipaketit niin perinteiseen kuin luistelutyylinkin hiihtoharrastukseen. Eikä Budget Sport tietysti unohda myöskään jääkiekkokaukaloissa viihtyviä: taas on tarjolla mailoja, luistimia ja hanskoja niin halpaan hintaan, että on mitä otollisin aika päivittää lätkävarusteet kuntoon.

Kari Traa, Halti, Whistler, Black Horse, Puma ja Inari sekä monet muut huippumerkit löydät Budget Sportin talvialevalikoimasta. Kuvastosta näet kertasilmäyksellä monipuoliset aletarjoukset, ja myymälöistämme löydät selkeät opasteet ja kattavat tuotetiedot, joiden avulla shoppailu sujuu helposti. Verkkokaupassamme teet ostoksia vaivattomasti vaikka omalta kotisohvalta ja voit maksaa ostoksesi joustavasti myös Budget Sport -laskulla ja -erämaksulla: saat laskulla ostoksillesi jopa 3 kuukautta luottokorotonta maksuaikaa tai voit maksaa tuotteet erissä. Laita järki peliin ja poikkea Budget Sportin talvialeen, niin pääset nauttimaan talvisesta liikunnasta ja vapaa-ajasta uusien vaatteiden ja varusteiden kera nopeammin, helpommin ja edullisemmin.