ALE

Tarjolla on huikea määrä merkkilöytöjä kesän sporttailuihin ja vapaa-aikaan liikuttavan halvalla.

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suositellut ensin Järjestä
186 tuotetta
Suositellut ensin Järjestä

Liikuttava ALE

Liikuttavasta alesta löydät parhaat tarjoukset huippumerkeiltä urheiluun ja vapaa-aikaan! Budget Sportin alennusmyynnit ovat liikkuvan ihmisen unelma. Löydä meiltä suosikkituotteesi ja tilaa edullisesti verkkokaupasta tai tarkasta aletuotteet lähimmässä Budget Sport -myymälässäsi! Löydät meiltä alehintaan niin vaatteet, kengät kuin varusteetkin naisille, miehille ja lapsille. Tule tekemään parhaat alelöydöt parhailta merkeiltä.

ALE vaatteet

Budget Sportin alesta löytyy roppakaupalla huippulöytöjä urheilevalle ihmiselle. Valikoimastamme löydät kaikki suositut merkit kuten Nike, adidas, Helly Hansen, Halti ja Puma. Hanki siis meiltä treenivaatteet naisille, miehille ja lapsille edulliseen alehintaan. Järkevän kannattaakin hankkia urheiluvaatteet edullisesti alennusmyyntien aikaan. Treenaaminen on mukavampaa, kun päällä on laadukkaat urheiluvaatteet ja varusteet. Hyvät urheiluvaatteet ovat mukavat päällä, joustavat liikkeidesi mukana, hengittävät ja suojaavat säältä. Oli lajisi sitten juoksu, pyöräily, ulkoilu tai uinti, löydät varmasti tarvitsemasi urheiluvaatteet meiltä kesään ja talveen. Meillä on laaja valikoima takkeja, paitoja ja housuja sekä muita treenivaatteita.

ALE kengät

Onko sinulla tarvetta uusille kengille? Budget Sportin alesta löydät myös itsellesi uudet juoksukengät, tennarit, tai kesäkengät edulliseen alehintaan niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Löydät meiltä myös laajan valikoiman jalkineita erilaisiin harrastuksiin, kuten vaikka jalkapalloon. Lompakkokin kiittää, kun päivität jalkineet edullisemmin Budget Sportin alesta. Urheillessa kannattaa panostaa laadukkaisiin kenkiin – etenkin nopeatempoisissa harjoituksissa on tärkeää, että kengät ovat tukevat jalassa ja niiden pohjassa on sopivasti pitoa. Näin vähennät loukkaantumisen riskiä ja jalkaan kohdistuvaa rasitusta.

ALE varusteet

Löydät meiltä myös tarvitsemasi urheiluvarusteet omaan lajiisi. Katso alevalikoimastamme esimerkiksi polkupyörät aikuisille ja lapsille, laskettelu- ja pesäpallovarusteet sekä muut laadukkaat urheiluvarusteet alehintaan. Voit tilata edulliset urheiluvarusteet verkkokaupastamme tai tarkastaa aletuotteemme myymälästä.