Sivun kuvat ovat viitteellisiä

Black Friday osto-opas

Black Friday osto-opas

Black Friday tulee taas ja on aika tehdä löytöjä liikuttavan halvoin hinnoin! Budget Sportin Black Friday -valikoimasta tulet löytämään pimeillä hinnoilla varustettuja huippumerkkien vaatteita ja välineitä harrastuksiin sekä vapaa-aikaan. Poimi alapuolelta parhaat vinkkimme Black Friday -ostoksille ja tee tulevasta ostoshetkestäsi mahdollisimman vaivatonta!

Liity Budget Sport Klubiin ja tilaa uutiskirje

Suosittelemme liittymään Budget Sport Klubiin ja tilaamaan uutiskirjeen hyvissä ajoin ennen tarjoushuuman alkua, jotta saat tiedon huippueduista ensimmäisten joukossa – tarjoukset julkaistaan maanantaina 20.11.2023. Rekisteröitymällä jäseneksi ja kirjautumalla verkkokaupassa Budget Sport Klubiin varmistat myös, että henkilötietosi ovat heti valmiina ostohetkeäsi varten ja sinulla on näin ollen pieni etulyöntiasema! Uutiskirjeen tilaajana pysyt jatkossakin aina ajan tasalla kampanjoiden parhaista tarjouksista ja pääset kaiken lisäksi hyödyntämään 5 % alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi!

Liity Klubiin

Valmistaudu ajoissa ja tee etukäteissuunnitelma

Black Fridayn tarjouksilla on yleensä rajattu saatavuus, joten valmistaudu tarttumaan tarjouksiin heti niiden ilmestyttyä. Kannattaakin tehdä etukäteissuunnitelma, jotta varmistat, että pääset hyödyntämään kaikki huippudiilit ennen kuin muut ehtivät reagoimaan. Selaile esimerkiksi etukäteen Budget Sportin verkkokauppaa ja etsi tarvitsemasi tuotteet, jotta tarjousten alkaessa tiedät heti minne suunnata. Budget Sportin Black Friday -valikoima tulee pitämään sisällään suuren määrän huippumerkkien tuotteita ja katseet kannattaa siirtää etenkin ajankohtaisiin urheiluvälineisiin, vaatteisiin ja jalkineisiin!

Älä lannistu - kurkkaa myymäläsaatavuus

Black Friday on vilkas päivä niin myymälöissä kuin verkossakin ja tietyt tuotteet saattavatkin joskus loppua todella nopeasti niiden suuren kysyntänsä vuoksi. Mikäli haluamasi tuote on ehtinyt loppua verkkokaupasta niin älä kuitenkaan lannistu – muista tarkistaa tuotekortilla tuotteen myymäläsaatavuus ja varaa tuote sitä kautta itsellesi. .

Seuraa Budget Sportin somekanavia

Pidä silmällä Budget Sportin Facebook- ja Instagram -kanavia, joiden kautta pysyt myös aina ajan tasalla liikuttavan edullisista tarjouksistamme! Somekanaviltamme löydät muun muassa inspiraatioita antavia, ajankohtaisia tuotenostoja sekä paljon erilaisia huipputuotteita sisällään pitäviä arvontoja.

Black Friday tarjoukset