Budget Sport -kauppojen maksutavat


Myymälöissämme voit maksaa ostoksesi  mm. Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP pankin, S-pankin, Säästöpankin ja Ålandsbankenin Debit-korteilla. Luotto- eli maksukorteista käytössä ovat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Plussa Mastercard, Debit MasterCard-, American Express ja Diners Club -kortit. 

Kauppojemme maksupäätteissä toimii lähimaksu ja voit maksaa myös seuraavilla sovelluksilla mobiililaitetta kassan maksupäätteelle näyttämällä:

  • Apple Pay
    • Toimii Applen laitteissa (puhelimet ja kellot). Plussa-kortti luettava toistaiseksi erikseen kaupan maksupäätteellä pisteiden kerryttämiseksi
  • Google Pay
    • Toimii Android-laitteissa. Plussa-pisteet kertyvät maksaessa automaattisesti, kun puhelimeen on ladattu Plussa mobiilikortti -sovellus
  • Pivo toimii Android-laitteissa. Käyttäjällä oltava OP-Visa Debit Mobiili -korttio K-Plussa -kortin voi liittää OP-Visa Debit Mobiili -korttiin, jolloin Plussa-pisteet kertyvät maksaessa automaattisesti
  • MobilePay

Kaupoissa voit maksaa Budget Sport -tilillä myymälöissä laskulla tai Sinulle sopivissa erissä. Luomalla Budget Sport -tilin voit maksaa ostoksesi myymälässä laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Lisätietoa luotosta löydät täältä.  

Lisäksi kaupoissa voi maksaa käteisellä ja lahjakorteilla. 

Muistithan, että myös kaupoissa voit saada ostoksestasi Plussapisteitä, joilla voit myös maksaa ostoksiasi kaupoissamme tallentamalla maksupäätteeseen K-Plussa-korttisi tiedot, johon etu on tallennettu.

 

Lahjakortilla maksaminen

Budget Sportista voit ostaa sähköisen lahjakortin, joka käy maksuvälineenä kaikissa Budget Sporteissa ja muissa lahjakorttipalveluun kuuluvissa K-ryhmän kaupoissa. Kortin voi ostaa ja käyttää haluamassaan kaupassa joko kerralla tai useammassa erässä.

Lahjakortti on voimassa 2 vuotta ostohetkestä. Korttia ei voi ladata uudelleen eikä sitä voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi. Lahjakortille voit ladata arvoa 10 ja 500 € väliltä. Lahjakorttia ei voi toistaiseksi käyttää verkkokaupassa.

Lahjakortteja voi ostaa myös Budget Sport -verkkokaupasta. Ostettavien lahjakorttien vaihtoehdot ovat 20, 50, 100, 200, 300 ja 500 €. Lahjakortit löydät verkkokaupasta

Näin lahjakortti toimii:
• Lahjakortin ostaminen on helppoa ja voit valita kortille ladattavaksi minkä tahansa summan 10 ja 500 euron väliltä. Kerran ladattua korttia ei voi ladata uudelleen eikä siihen voi lisätä arvoa.
• Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla, tai vaikka euron kerrallaan. Korttia voi käyttää yhdessä myös käteisen tai muun maksukortin kanssa.
• Arvo ja ostopäivä kirjoitetaan korttiin käsin kassalla. Kortti toimii saman tien, mutta sen voimassaoloaika lasketaan seuraavan kuun alusta alkaen. toistaiseksi
• Korttikotelon sisälle voit kirjoittaa esimerkiksi oman tervehdyksesi lahjakortin saajalle.
• Lahjakortti rinnastetaan käteiseen rahaan eikä siinä ole tuoterajoitusta.
• K-Extroissa, Neste Oil K-marketeissa ja verkkokaupoissamme kortti ei toistaiseksi käy.