Budget Sport -tili

Budget Sport -tilillä (rahoitus ja osamaksu) voit maksaa myymälöissä laskulla tai Sinulle sopivissa erissä

OSTA NYT - MAKSA VASTA ELOKUUSSA.

Ostaessasi Budget Sport -tilillä myymälässä 25.3.-31.5.2019, saat laskun ostoksestasi elokuussa. KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME!

Halutessasi voit hyödyntää myös osamaksuominaisuuden. Esim. maksu elokuusta alkaen:
Ostos: 1000 €. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 4,80 €. Järjestelypalkkio: 20 €. Tod.vuosikorko: 13,91 %. Osamaksuerä/kk: 88,2 €. 12 erää. Maksettava yht.: 1 077,6 €.

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
  • Maksimiluotto 3000 euroa
  • Budget Sport Tili käy maksuvälineenä vain myymälöissä, ei sisällä korttia
  • Tili on henkilökohtainen ja jatkuvakäyttöinen
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Rahoitusesite

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

(Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.)

Avaa rahoitushakemus tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida myymälässä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Rahoitusta voit hakea myös älypuhelimellasi tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla: budgetsport

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).