Takit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
39 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Takit

Takki on vaatekappaleista tärkeimpiä, ja käyttöä on monenlaisille takkivaihtoehdoille. Suomessa ei vuoden mittaan juuri koskaan ole sellaista aikaa, jolloin ei olisi tarvetta pukea päälle jonkinlaista takkia ulos lähtiessä. Budget Sportissa olemme varautuneet tarjoamaan takit todella moneen lähtöön, ja meiltä löydät takkeja edullisesti niin arkeen, vapaa-aikaan ja harrastuksiin kuin ulkoiluun ja urheiluun. Valikoimamme takit edustavat sporttista tai muuten vain rentoa ja huoletonta tyyliä, jossa viihdyt kaupungin kaduilla, luontoympäristössä tai vaikka lenkkipoluilla. Anna käyttötarkoituksen ja sääolosuhteiden ratkaista, millainen takki on milloinkin paras. Silloin olo tuntuu mukavalta joka kelillä, ja takkien käyttöikä pitenee, kun niitä käyttää niille sopivissa olosuhteissa.

Budget Sportin valikoima ei jätä pulaan, kun haet takkeja netistä tai myymälästä koko perheelle. Kun ostat takit Budget Sportista, saat vaivattomasti tehtyä nappihankinnat ja vieläpä liikuttavan halpaan hintaan. Innovatiivisia teknisiä materiaaleja, kosteudelta ja tuulelta suojaavia vaihtoehtoja, kevyitä sekä sopivasti hengittäviä ja lämmittäviä malleja, joustavia muotoiluja ja istuvia leikkauksia – Budget Sportin laadukkaat takit ovat ajattoman tyylikkäitä, ehdottoman käytännöllisiä sekä ennen kaikkea huippumukavia päällä. Erilaisten mallien lisäksi myös takkien väri- ja kokovaihtoehdot ovat monipuoliset niin naisten, miesten kuin lastenkin mallistoissa. Suosittuja huippumerkkejämme ovat muun muassa Adidas, Icepeak, Halti ja Helly Hansen. Tutustu Budget Sportin maanmainioon valikoimaan ja hanki parhaat takit eri käyttötarpeisiisi kätevästi verkkokaupastamme tai tule sovittamaan ja ostoksille lähimpään myymäläämme.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat takit mm. merkeiltä Rukka, Icepeak ja Didriksons. Takit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Rukka Viljakka Parka - naisten parkatakki, 199,00 €.