Vaatteet

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
2464 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Uimapuvut

Mistä tyylikäs uimapuku edullisesti? Olipa mielessäsi naisten uimapuku tai tyttöjen uimapuku, meiltä löydät etsimäsi parhaaseen hintaan. Suuresta valikoimastamme löydät uimapuvut altaaseen ja rantaelämään tunnetuilta urheilumerkeiltä, kuten Firefly, Etirel ja adidas. Jos haluat löytää uimapuvut kaikkein edullisimpaan hintaan, katso huippuedulliset ja säännöllisesti päivittyvät mainostarjouksemme. Tilaa uimapuvut netistä helposti tai tutustu valikoimaan lähimmässä Budget Sport -myymälässäsi. Löydettyäsi etsimäsi uimapuvun, hanki myös muut varusteet veden ääreen. Katso esimerkiksi uimalasit, snorkkelit ja uimakengät. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa suosikkisi halvalla, helposti ja nopeasti.

Millaisen uimapuvun sinä haluat löytää? Naisten uimapuvut tarjoavat valtavasti valikoimaa – tarjolla on erilaisia leikkauksia, tyylejä ja materiaaleja. Erilaisia uimapukuja vertaillessa on hyvä pitää mielessä oma käyttötarkoitus – etsitkö uikkaria auringonpalvontaan vai uintiin? Jos mielessäsi on uimapuku aktiiviseen uintiharrastukseen tai kilpauintiin, kiinnitä erityistä huomiota puvun istuvuuteen ja olkaimiin. X-malli tai klassinen painijanselkä-malli on usein tukevin valinta, mikäli haluat varmistaa, etteivät olkaimet lipsu kovassakaan vauhdissa. Topatulla miehustalla varustellut tai avaralla kaula-aukolla varustellut uima-asut on syytä jättää auringonottoon, sillä se eivät toimi kovatempoisessa uinnissa parhaalla mahdollisella tavalla.

Olipa mielessäsi aikuisten uimapuku tai lasten uimapuku, kiinnitä aina myös huomioita materiaaliin ja sen hoitoon. Laadukkaan uimapuvun materiaalin tunnistaa napakasta tuntumasta ja klooria hylkivästä käsittelystä. Jos etsit uimapukua juniorille tai perheen pienimmälle, saatavilla on myös uv-käsiteltyjä uima-asuja. Uv-uimapuku suojaa ihoa auringolta tavallista uima-asua paremmin. Jotta uimapuku säilyttää muotonsa, se tulee pestä ja säilyttää huolellisesti. Kloori, aurinko, aurinkorasvat, merivesi ja lämpö haurastuttavat uima-asun materiaalia, joten se tulee pestä huolellisesti tavallisella hanavedellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Uimapukua ei myöskään kannatta jättää auringon paahteeseen tai saunan lämpöön kuivumaan.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat vaatteet mm. merkeiltä Craft, Icepeak ja Endurance. Vaatteet -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Craft Mind Blocked Pants JR lasten juoksuhousut, 16,95 €.