Urheiluliivit

Naiset
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
69 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Urheiluliivit - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat urheiluliivit sinulle sopivalla tuella, nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Tukevat urheiluliivit ovat tärkeät etenkin nopeatempoisessa urheilussa.

Oikeiden urheiluliivien valinta

Urheiluliivejä löytyy moneen eri tyyliin, mutta tärkeintä on osata valita liivit, joissa on tarvitsemasi tuki. Paljon tukea tarvitsevan kannattaa valita paksuolkaimiset, topatut liivit, joissa on napakka vyötärönauha ja säätömahdollisuus. Mitä enemmän treenisi sisältää esimerkiksi hyppyjä, sitä tärkeämpi merkitys urheiluliiveillä on. Tukevia, laadukkaita liivejä löydät muun muassa merkiltä Shock Absorber. Kevyempää tukea tarvitseva voi valita myös toppimallisen, pään yli vedettävän mallin ohuemmilla olkaimilla. Valinnanvaraa on runsaasti, joten kannattaa miettiä, minkälaisille urheiluliiveille lajissasi on tarve. Urheiluliivit on myös parempi ostaa niin, että pystyt sovittamaan mallia päälle – näin valitset helpommin oikean koon ja osaat arvioida, onko liiveissä tarpeeksi tukea. Urheiluliivien tulee olla napakat, mutta ei kuitenkaan puristaa epämukavasti.

Urheiluliivit ja muut treenivaatteet suosituilta merkeiltä

Valikoimassamme on sekä urheiluliivejä voimakkaalla tuella sekä kevyemmällä tuella. Lisäksi löydät valikoimastamme myös muut treenivaatteet – katso naisten trikoot ja naisten tekniset treenipaidat. Voit tilata urheiluliivit sekä muut treenivaatteet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Tällä hetkellä naisten ja lasten urheiluliivit -tuoteryhmässä on 69 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Kari Traa Var - naisten urheiluliivit (lila), 18,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Shock Absorber Active Sports Padded Bra W - naisten urheiluliivit (tummanharmaa), 44,95 €, Energetics Gigi 4 Top W - naisten urheiluliivit (musta), 14,95 € sekä adidas Powerreact Training Medium-Support Bra - naisten urheiluliivit (musta), 29,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!