Liivit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
15 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Urheiluliivit

Ennen liikuntaa, urheilua ja ulkona reippailua naisten kannattaa poiketa Budget Sportin kautta ja hankkia sportti- ja ulkoiluvaatteiden alle puettavaksi laadukkaat urheiluliivit. Täydellisesti istuvat naisten urheilurintaliivit antavat hyvän tuen eivätkä hierrä ihoa, ja pitkätkin päiväretket tai vaellukset sujuvat mukavammin. Kun kerran on kokeillut ja huomannut, miten iso merkitys oikean kokoisilla rintaliiveillä on oman mukavuuden kannalta, ei enää halua muunlaisia käyttääkään. Naisten urheilurintaliiveissä oikea mitoitus ja hyvä istuvuus ovat vielä korostetummin tärkeitä kuin muissa rintaliiveissä, sillä ne suorastaan ratkaisevat, että itse urheilusuoritukseen ja ulkoilusta nauttimiseen on mahdollista keskittyä täysin. Kun valitset itsellesi urheiluliivit, kiinnitä huomiota sekä rinnanympärysnauhan, kuppien että olkaimien mittoihin.

Budget Sportista löydät hyvin tukevat rintaliivit urheiluun ja ulkoiluharrastuksiin, niin topatut urheiluliivit kuin kevyen tuen antavat urheiluliivit ja topit. Valikoimassamme ovat urheilurintallivit laatumerkeiltä, kuten Adidas, Nike ja Shock Absorber naisten urheiluliivit. Tutustu malleihimme sekö niiden kokotietoihin ja sovitusoppaaseen nettisivuillamme, ja tule ostoksille verkkokauppaamme tai myymäläämme! Ulkoilussa ovat monesti tarpeen myös toisenlaiset, ulkoilutakin päälle puettavat liivit. Pimeän ajan lenkeillä ja retkillä on syytä huolehtia omasta näkyvyydestä, ja siinä ovat heijastinliivit ehdottoman tarpeelliset. Budget Sportista löydät myös heijastinliivit aikuisille ja lapsille, ja voit myös tilata ne kätevästi netistä. Budget Sport tarjoaa sekä naisten urheiluliivit että kaikille ulkoilijoille tarpeelliset heijastinliivit pysyvästi edulliseen hintaan.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten, naisten ja lasten liivit mm. merkeiltä Puma, Icepeak ja Shock Absorber. Tutustu myös kategorioihimme takit, mekot ja paidat. Liivit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Puma Mid Impact Feel It Bra naisten urheiluliivi, 34,95 €.