Käsineet

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
80 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Käsineet, turha asuste? Ei todellakaan. Jokainen liikuntaa  ja ulkoilua harrastava tietää, että käsineet ovat tärkeä urheiluvaruste, kun haluat onnistua urheilusuorituksessa tai nauttia ulkoilusta myös vaativimmissa sääolosuhteissa. Suojaavat hanskat ja sormikkaat ovat koko perheen vakioasuste ulkoillessa keväällä, syksyllä ja talvella.

Meillä Budget Sportissa ei tarvitse tinkiä mistään! Me ymmärrämme, että erilaiset tilanteet ja urheilulajit vaativat omat käsineet erityisillä ominaisuuksilla ja siksi meillä on aina monipuolinen valikoima käsineitä urheiluharrastuksiin ja ulkoiluun. Minkälaisia käsineitä sinä etsit? Meiltä löydät lämpimät, ohuet, vedenpitävät, kosteutta hylkivät ja hyvällä pidolla varustellut hanskat, nahkakäsineet, sormikkaat ja urheiluhanskat.

Panosta mukavuuteen ja hanki lämpimät käsineet kun olet lähdössä laskettelemaan, luistelemaan tai harrastamaan muita talviurheilulajeja. Lasketteluhanskatovat parhaimmillaan pitkät käsineet, jotka estävät lumen tuloa takin hihansuiden alle ja lämmittävät mukavasti rannetta myös kovilla pakkasilla. Jos haluat varmistaa, että kädet varmasti pysyvät lämpimänä, sinun kannattaa hankkia myös erilliset lämpöhanskat tai aluskäsineet, esimerkiksi villakäsineet tai puuvillakäsineet, jotka ovat helppo pukea tuulenpitävien ja lämpimien hanskojen alle. Puuvillakäsineet ovat hyödylliset leudoilla keleillä kun taas villakäsineet lämmittävät sekä kuorihanskojen että talvihanskojen alla. 

Käsineet ovat parhaimmillaan tärkeä urheiluasuste, jotka antavat hyvän pidon, esimerkiksi kun olet maalivahtina joukkuepelissä tai treenaat salilla: jalkapallohanskat ja salihanskat ovat urheilijan vakiovaruste ja niillä saat enemmän irti harjoittelusta. Käsineet kulkevat helposti mukana treenikassissa ja viimeistelevät sporttityylisi. Budget Sport -verkkokaupasta tilaat käsineet aina edullisemmin ja nopeammin!

Lapsille on tärkeä hankkia säänkestävät käsineet päiväkotiin, kouluun ja ulkoharrastuksiin. Lasten käsineet ovat usein hukassa, kun niitä tarvitaan, eli kannattaa samalla hankkia useampi pari: talvirukkaset, saderukkaset, sormikkaat ja välikausihanskat kuuluvat jokaisen lapsen vakiovarustukseen ja näin ulkoilu sujuu mukavammin ilman kitinää ja palelevia sormia.  

Tyyli- ja laatutietoiselle suosittelemme Hestra käsineitä! Hestra hanskat ovat jo vuodesta 1936 valmistaneet käsineitä, jotta kätesi pysyvät lämpiminä ja kuivina ulkonäöstä tinkimättä. Laskettelijan suosikit – hestra hanskat – löydät sekä naisille, miehille ja lapsille. Tutustu Budget Sportin valikoimaan verkkokaupassa ja tilaa vaivatta käsineet koko perheelle!