Reput

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
56 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Reput

Etsitkö uutta reppua esimerkiksi harrastuksiin, kouluun tai töihin? Meiltä saat aikuisten ja lasten reput netistä tai lähimmästä Budget Sport -myymälästä helposti ja liikuttavan halpaan hintaan. Laadusta sinun ei silti koskaan tarvitse tinkiä: tarjolla on kaikki tutut tuotemerkit, esimerkiksi adidas reput, Nike reput ja Haglöfs reput. Muita merkkejä ovat mm. Burton, Fat Pipe, Vans, Puma, Halti, Eastpak ja Björn Borg. Erilaisia reppuja valikoimassamme on kymmenittäin – tutustu, vertaa ja valitse. Löydät mieleisesi repun helposti ja nopeasti hakuehtoja muokkaamalla.

Reppu sopii monenlaiseen menoon ja käyttöön niin naisille, miehille, tytöille kuin pojillekin. Harrastusvälineet, koulukirjat, reissuvehkeet tai vaikka työläppäri kulkevat mukanasi aina yhtä mukavasti ja tyylikkäästi. Reppu jättää kätesi vapaaksi, joten liikkuminen tavaroiden kanssa on kevyttä ja vaivatonta kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Erilaisten taskujen ja lokeroiden ansiosta reppu pitää myös tavarat hyvässä järjestyksessä. Siksi pikkutavaratkin on helppo löytää ilman, että sinun tarvitsee purkaa koko repun sisältöä.

Reppu on yhtä hyvin kotonaan niin kaupungilla kuin luonnossakin. Etsitkö iloista ja värikästä ulkonäköä, graafisen tyylikästä kuviota vai rauhallista ja maanläheisestä vaihtoehtoa? Meillä riittää valtavasti valinnanvaraa sekä värien, kokojen, mallien että käyttötarkoituksenkin suhteen. Mieti minkälaisissa tilanteissa reppua tarvitset. Käytätkö sitä käsilaukun tai olkalaukun korvaajana kaupungilla liikkuessasi tai onko tarpeesi esimerkiksi kevyt juoksureppu? Vai tarvitsetko sittenkin kovaa kulutusta kestävän ja vesitiiviin repun retkeilyyn? Meidän hinnoillamme jokaiselle löytyy takuuvarmasti juuri oikeanlainen reppu – tarvittaessa vaikka kaikkiin eri tarpeisiin.

Reput ovat aina muotia. Niihin ei kyllästy koskaan. Helppouden ja käytännöllisyyden lisäksi ne tarjoavat rentoa ja maanläheistä tyyliä, johon muut laukut eivät pysty. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja valitse mieleisesi reppu – meiltä saat laadukkaat ja halvat reput helposti ja nopeasti eri lajeja ja aktiveetteja varten. Olemme koonneet nimeomaisen valikoiman mm. juoksureppuja, retkeilyreppuja sekä pyöräilyreppuja.

Muistathan, että meillä voit maksaa verkkokauppaostoksesi haluamallasi tavalla. Esimerkiksi Budget Sport -laskulla ja -erämaksulla saat joustoa maksuaikaan.