Laukut ja varustekassit

Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
80 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Treenikassit ja urheilukassit

Etsitkö hyvää ja tyylikästä treenikassia edulliseen hintaan? Olet tullut täysin oikeaan paikkaan, sillä Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät parhaat miesten ja naisten urheilukassit liikuttavan halpaan hintaan! Etsitpä sitten suurta putkikassia tai kompaktia gymsack-kassia, löydät meiltä mahtavan kattauksen erimallisia ja -kokoisia treenikasseja erilaisiin tilantarpeisiin. Löydät meiltä paljon tunnettuja ja laadukkaita urheilumerkkejä – saatavilla ovat esimerkiksi tyylikkäät ja kestävät Nike-treenikassit ja adidas-treenikassit. Jos haluat löytää urheilukassin kaikkein parhaaseen tarjoushintaan, poimi sellainen tiuhaan tahtiin vaihtuvista mainostarjouksistamme huippuedullisesti. Jos olet innokas treenaaja, muista hankkia myös muut tarpeelliset varusteet ja vaatteet salille ja kuntoiluun. Budget Sportista löydät esimerkiksi edulliset miesten ja naisten treenipaidat, kahvakuulat, jumppakuminauhat, treenikengät. Treeniin tarvittavat varusteet ja vaatteet voit tilata joko helposti netistä tai ostaa ne kätevästi lähimmästä Budget Sport -myymälästä!
Mikäli urheilu on intohimosi tai kuntoilet säännöllisesti, tarvitset omaan lajiisi sopivia vaatteita ja varusteita. Treenivaatteet ja -varusteet kulkevat näppärästi mukanasi paikasta toiseen, kun panostat tilavaan ja laadukkaaseen treenikassiin. Treenikassiin sujahtavat kompaktisti niin urheilukengät, treenivaatteet, pelivälineet ja pienemmät tarvikkeet, kuten juomapullo sekä eväät. Treenikasseista löytyy reippaasti erilaisia vaihtoehtoja – tarjolla on sekä olalla kannettavia urheilukasseja, reppuja ja trendikkäitä gymsack-laukkuja. Urheilukasseista on myös reippaasti erilaisia kokovaihtoehtoja – valitse niistä omaan tarpeeseesi sopivin vaihtoehto. Esimeriksi jääkiekkoon, jalkapalloon ja muihin pallolajeihin tarvitaan yleensä enemmän varusteita, jolloin kannattaa panostaa tilavampaan treenikassiin. Salitreeniin, juoksuun ja muuhun kuntoiluun tarvitaan vähemmän varusteita, jolloin yleensä pienempi urheilukassi riittää.
Valitsitpa millaisen treenikassin tahansa, varmista, että siitä löytyvät tukevat ja pehmeät olkaimet. Urheilukassista on hyvä löytyä myös erillisiä osioita ja sisätaskuja, joihin esimerkiksi vaihtovaatteet ja eväät voi pakata siististi ja hygieenisesti. Laukun olisi hyvä olla myös vettähylkivää materiaalia, jotta pakatut vaatteet ja varusteet säilyvät kuivina sateisellakin säällä. Etsitpä millaista urheilukassia tahansa, Budget Sportista löydät reippaasti hyviä vaihtoehtoja mahtavan edulliseen hintaan!