Fischer Fischer RCR Stiff IFP skate -suksipaketti

399.90In stock
399
90

Tuotteiden hinta erikseen ostettuna 554,75 €

Säästä 154,85 €
Fischer RCR sk stiff IFP luistelusukset
Valitse väri, valitse koko
Väritön

Maraton hiihtäjien suosikkisuksi RCR Skate on suuntavakaana ja luistavana hyvä vaihtoehto Maailmancup malleille. AirCore kenno rakenteen ansiosta suksi on kevyt ja helppo hiihdettävä kaikilla alustoilla. Sen uusi Maailmancup pohjan viimeistely takaa huippuluiston ja uusi aerodynaaminen kärkiosa mahdollistaa entistä kevyemmän ja tehokkaamman luisteluhiihdon. Kaksi jäykkyysluokkaa varmistaa sopivan parin löytymisen ja takaa näin suorituskyvyn ja toimivuuden.

Siteet myydään erikseen.

Näytä lisää...

Norm. 29990

Väri
  • Väritön
Fischer RC pro skate hiihtokengät
Valitse väri, valitse koko
Väritön

Miellyttävä istuvuus parantaa vakautta. Hengittävä Triple-F-päällinen estää kosteuden kertymisen. Käytännölliset Easy Entry-yläsoljet lisäävät käytännöllisyyttä.

Norm. 19990

Väri
  • Väritön
Fischer Race sk ifp luistelusiteet
Valitse väri, valitse koko
Väritön

Uusi Fischer TURNAMIC® Race Skate on suorituskykyinen luisteluside aktiivihiihtäjälle. Helppokäyttöinen ja monipuolinen huipputeknologian tuote on side huippuhiihtoon. Tarkka, yksilöllinen säätö on mahdollista sekunneissa. Side liukuu nopeasti ja helposti suksen levyllä ilman työkaluja. Siteen lukkomekanismin, Turn Lock, sulkeminen ja avaaminen käy helposti, jopa käsineet kädessä. Helpompaa kuin koskaan ennen.

Näytä lisää...

Norm. 5495

Väri
  • Väritön

Viimeistele paketti täydentämällä lisätiedot:

Kyllä
Ei
Toimitusaika Verkkokaupan toimitusaika on 3 -7 päivää.
Toimitustapa Kookas tai painava erikoiskuljetettava tuote. Tilaus toimitetaan vain Postin isojen tuotteiden kotiinkuljetuksena. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  
Toimitushinta 19,90 €
Verkkokaupan toimitusaika on 3 -7 päivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Facebook Pinterest