Vastuullinen valinta

Sigg Traveller 0,6L juomapullo

Kevyt alumiininen 0,6 litran kokoinen ja kiiltäväpintainen tumman alumiinin värinen SIGG Traveller Smoked Pearl 0,6L juomapullo on muotoiluklassikko, joka on ansainnut paikkansa mm. New Yorkin Modernintaiteenmuseon MoMA:n pysyväisnäyttelyssä. SIGG Traveller juomapullo kulkee mukana niin jokapäiväisessä arjessa kuin piristävissä treeneissä tai rentouttavilla retkillä.

SIGG on valmistanut laadukkaita tuotteita alumiinista jo vuodesta 1908 lähtien. Kaikki klassiset ja muotoilupalkitut SIGG Traveller juomapullot valmistetaan Sveitsissä tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa. Jokainen pullo valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmiiseen tuotteeseen ei tule lainkaan vuotoherkkiä saumoja. Alumiini on materiaalina erittäin kestävä ja kevyt. Se taipuu ja saa elämisen jälkiä pitkän käyttöikänsä aikana, mutta säilyttää ominaisuutensa pitkään kovassakin käytössä. 

SIGG alumiinipulloissa on patentoitu ja joustava EcoCare® -sisäpinnoite, joka taipuu pullon mahdollisten kolhujen tai klommojen mukaan ja pullo säilyy käyttökelpoisena näistä arvokkaista elämisen jäljistä huolimatta. EcoCare® -sisäpinnoitteen ansiosta SIGG pulloon voi laittaa veden lisäksi myös happamia juomia, mehuja ja hiilihapollisia juomia ilman, että alumiinista irtoaisi mitään juomaasi. Tämä patentoitu sisäpinta ei myöskään kerää itseensä mitään hajuja eikä makuja ja pullo on erittäin helppo pitää puhtaana. Näin SIGG pullosta nautittu juoma on aina raikas ja vapaa kemikaaleista.

SIGG tuottaa kaikki alumiinipullot Sveitsissä pitääkseen ympäristövaikutuksensa mahdollisimman matalina. Lukuisat innovaatiiviset ratkaisut ovat mahdollistaneet alumiinisten SIGG juomapullojen ekologisen jalanjäljen pienentämisen. SIGG alumiinipullotuotannon käyttämästä energiasta yli 55% on peräisin uusiutuvista energialähteistä. SIGGin tavoitteena on Zero Waste -ajattelu ja tuotannon erittäin pienestä jätemäärästä 99% pystytään kierrätämään. Esim. pullojen huuhteluun käytetty vesi kerätään suljettuun vesikiertoon, jossa vesi puhdistetaan ja käytetään uudestaan. 

SIGG alumiinituotteiden korkean laadun, pitkäikäisyyden sekä kierrätettävyyden takia SIGG tuotteiden hiilijalanjälki on merkittävästi pienempi kuin kertakäyttöisten PET pullojen ja pitkän elinkaarensa lopussa alumiininen SIGG juomapullo on siis 100% kierrätettävä.

Tuotteen koko:

 • tilavuus 0,6 litraa
 • halkaisija 71 mm
 • korkeus 215 mm
 • paino 108 g

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Treeni - Juomapullot, Retkeilyvarusteet - Pullot retkeilyyn, Juomapullot pyöräilyyn, Juomapullot, Treeni - Treenivarusteet, Treeni - Nyrkkeily, Sigg

Väri: Harmaa (862320)
Näytä lisää...
19 90
 • Harmaa
 • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ Schenkerin noutopistetoimitukset Synttäreiden aikaan hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivässä. Mikäli noutopiste on Smartpost eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika on vain 7 vrk. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Postin noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Toimituksen säilytysaika 7 vrk noutopisteissä ja automaateissa. Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Matkahuollon noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Postin Express-paketti työpaikalle 9,90 €

  Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00-16:30. Huom! Laita toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite, jotta lähetys tulee työpaikallesi.

 • Postin paketti kotiin 10,00 €

  Postin kotiintoimitukset 10 eur. Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää Budjettipäivien aikaan. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Vastuullisuus

Tuotteessa huomioitu jatkokierrätettävyys

Tuotteen materiaalivalinnoissa on otettu huomioon tuotteen parempi kierrätettävyys. Tuote voi olla kaikki tarvikkeetkin huomioiden valmistettu kokonaan yhdestä materiaalista, esimerkiksi polyesteristä, jolloin sen kierrätys uusiokäyttöä varten on tehokkaampaa.

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Tuotteen valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa ympäristövaikutukset on otettu huomioon. Esimerkiksi tuotteen valmistus- ja värjäysprosessissa on voitu kuluttaa vähemmän kemikaaleja, viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä aineita ja veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu Euroopassa

Tuote on valmistettu jossakin Euroopan maassa, jolloin sen kuljetus tehtaalta varastoomme tuottaa vähemmän ympäristöpäästöjä.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Tuotteen tuotantoketjun tai jonkun sen osa-alueen läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin hankintaprosessi on sertifioitu sen eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi ja jäljittämiseksi.

Teknologiat

BPA vapaa

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje