Nishiki Bushwhacker - maastopyörä

Valloita metsäpolut Nishiki Bushwhacker 27,5″ -maastopyörällä. Jäykkäperäisessä Bushwhackerissa on 100 mm joustava etuhaarukka, joka on lukittavissa. Luotettavat ajokilometrit takaa Shimano Alivio -voimansiirto sekä Shimanon hydrauliset levyjarrut.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Naisten polkupyörät, Pyöräily - Maastopyörät, Pyöräily - Miesten polkupyörät, Pyöräily - Polkupyörät, Pyöräily

Väri: Tummanharmaa (N2636)
Poisto­piste
Hinta verkossa
809,91€
Normaalihinta: 999€
30pv alin hinta: 809,91€
  • Tummanharmaa
  • Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Matkahuolto pyörien kotijakelu 34,90 € (klubilaisille 24,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Pyörien kotiintoimituksen hintaan 24,90 eur (34,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

  • Posti 20"- 28" polkupyörien kotiintoimitus 49,90 € (klubilaisille 39,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 39,90 eur (49,90 eur). Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka toimitetaan kotiin. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje