Nike Run Division Fast Running Leggings W - naisten pitkät trikoot

Naisten juoksulegginsit heijastavilla yksityiskohdilla. Nike Dri-FIT Run Division Fast -leggingsit tekevät juoksusta mukavampaa viileälläkin säällä niiden kosteutta hylkivän materiaalin ja pehmeän kankaan ansiosta. Joustavissa ja tukevissa housuissa on vyötärön keskiosaan ulottuva vyötärönauha, joka tuntuu mukavalta liikkeessä. Kätevät taskut pitävät tärkeät tavarat helposti mukana.  

Run Division -mallisto palaa taistelemaan kylmiä kuukausia vastaan. Hyödyntämällä Advanced Running Concepts (ARC) -tiimin keräämiä tietoja, Nike on suunnitellut malleja, jotka sopivat niin kerrospukeutumiseen kuin yksinään käytettäviksi. Vaatteet ovat suunniteltu liikkuvaan elämäntyyliin: voit helposti kuljettaa niitä mukanasi matkalla töihin ja vaihtaa nopeasti ylle, kun olet valmis lenkille. 

Nike Dri-FIT-teknologia siirtää hikeä ja kosteutta pois iholta, jonka ansiosta olosi pysyy kuivana ja mukavana. Teknisen materiaalin ja kankaan yhdistelmä tuntuu sileältä ja pehmeältä päällä. Heijastava printtikuvio on saanut inspiraationsa astraaliprojektiosta. Huom! Tuote ei ole henkilönsuojain ja käyttäjän tulee lisäksi käyttää asianmukaista heijastinta tai heijastinliiviä.

Edessä ja takana olevat taskut pitävät tärkeimmät tavarat turvassa. Takana oleva vyötärön vetoketjutaskuun mahtuu myös puhelin. Säädettävän vyötärönauhan avulla voi helposti säätää istuvuutta. 

 • Materiaali: 80 % polyesteriä / 20 % elastaania, paneelit:  92 % polyesteriä / 8 % spandex. Kiilaosa: 100 % polyesteriä

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Naisten pitkät trikoot, Pitkät trikoot, Juoksu - Juoksutrikoot, Trikoot, Juoksu - Juoksuvaatteet, Juoksu, Nike

Väri: Musta (DD6803)
Näytä lisää...
Verkon lisäale
10%
Hinta verkossa
3600
40,00
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

 • Musta
 • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 6,90 € (klubilaisille 4,90 €)

  Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 4,90 eur (6,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen 6,90 € (klubilaisille 4,90 €)

  Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 4,90 eur (6,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Toimituksen säilytysaika 7 vrk noutopisteissä ja automaateissa. Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Matkahuollon noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin 6,90 € (klubilaisille 4,90 €)

  Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 4,90 eur (6,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivässä. Mikäli noutopiste on Smartpost eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika on vain 7 vrk. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Postin noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Postin Express-paketti työpaikalle 9,90 €

  Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00-16:30. Huom! Laita toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite, jotta lähetys tulee työpaikallesi.

 • Postin paketti kotiin 10,00 €

  Postin kotiintoimitukset nyt 10 eur. Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Teknologiat

Dri-FIT

Nike Dri-FIT on mikrokuituinen polyesterimateriaali, joka siirtää hikeä keholtasi kankaan pinnalle, josta se haihtuu. Toisin sanoen Dri-FIT pitää urheilijan olon kuivana ja miellyttävänä.

Dri-FIT teknologiaa on käytetty monissa Niken tuotteissa, kuten mm. paidoissa, sukissa, housuissa, shortseissa ja käsineissä.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje