Nakamura Sky 20 - lasten lastenpyörä

Ultrakevyt Nakamura Sky 20" on suunniteltu lapsille, jotka haluavat pyörältään aitoa ajamisen iloa. Kevyellä, laadukkaalla ja lapselle mitoitukseltaan oikein optimoidulla pyörällä ajaminen on hauskaa ja turvallista.

Rungon geometria on modernin maastopyörän tyylinen ja kolmoisohennetut runkoputket on optimoitu mahdollisimman kevyiksi. Voimansiirto, jarrut, tanko ja mm. kampien pituudet on kaikki valikoitu pyörän käyttäjän koon mukaan mahdollisimman sopiviksi. 

Pyörässä on laadukkaat vanteet, navat ja erittäin kevyesti rullaavat renkaat - ne vaikuttavat pyörän ajotuntumaan ja hallittavuuteen kaikkein eniten. 

Varustelu: Soittokello, polkimet ja heijastimet.

Runkokorkeus: 10”/ 25,4 cmKäyttäjäkokosuositus: 6 – 8 v (115 -135cm)Paino: 8,1 kg  Runko: Ultrakevyt kolmoisohennettu 6061 alumiini, turvallinen Kid comfort- ajoasento ja matala painopisteEtuhaarukka: Ultrakevyt 6061 alumiiniOhjaustanko: Leadtec light weight, alumiini 480mm, 50mm nousuKädensijat: Nakamura kidsOhjainkannatin: Leadtec light weight, MTB 40mmJarrut: Tektro – Tehokkaat ja turvalliset V-jarrut edessä ja takana Jarrukahvat: Tektro - helposti säädettävät, lapsille muotoillutVoimansiirto: Microshift Mezzo RD-36S 1x7, helppokäyttöinen Thump shifter -vipuKampisetti: Prowheel alumiini 32T, 127mmRataspakka: Microshift 7 -vaihteinen 12-28Ketjusuoja: Double-side - turvallinen ja käytännöllinenSatula: Nakamura Kids, Ergonomisesti muotoiltuSatulatolppa: Zoom Alumiini 27.2, 200mm, mikrosäädettäväVanteet: 20” superlight, kaksoisseinämävanteetRenkaat: 20”x1.5” hybrid. Pitävät ja kevyesti rullaavat

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Lasten pyörät, Pyöräily - Polkupyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Harmaa
Näytä lisää...
269,90€
Normaalihinta: 469€
30pv alin hinta: 259,90€
 • Harmaa
Lastenpyörän valintaopas
 • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Matkahuolto pyörien kotijakelu 34,90 € (klubilaisille 24,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Pyörien kotiintoimituksen hintaan 24,90 eur (34,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

 • Posti 20"- 28" polkupyörien kotiintoimitus 49,90 € (klubilaisille 39,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 39,90 eur (49,90 eur). Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka toimitetaan kotiin. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje