Nakamura Rave 24 21v - lasten maastopyörä

Pyörässä on moderni Microshift 3x7-vaihteisto (21-vaihdetta), joka on täsmällinen ja mahdollisimman helppokäyttöinen. Mekaaniset levyjarrut pysäyttävät vauhdin turvallisesti ja nopeasti kaikissa olosuhteissa.

Laadukas joustohaarukka tasoittaa matkantekoa, kun maasto on epätasaista. Pyörän tasokas runko yhdistettynä kaksoisseinämävanteilla ja muilla laatukomponenteilla on kuin luotu kestämään nuorison kovaakin menoa.

Kevyesti rullaavat Mitas-renkaat tarjoavat mahtavan pidon kaikilla alustoilla. Loistava valinta nuorison yleispyöräksi, jossa perusvarusteet valmiiksi asennettuna. Käyttäjäkokosuositus 125-145cm 

Runkomateriaali: HiTen

Runkokorkeus: 12”/30cm

Etuhaarukka: Zoom -joustohaarukka 60mm

Vaihteisto: Microshift 3x7

Jarrut: Logan mekaaniset levyjarrut

Vanteet: Nakamura kaksoisseinämä alumiini 24”

Renkaat: Mitas Skyla  24x1.90 /50-507

Lokasuojat: Pikakiinnitteiset, Sport MTB

Muuta: Seisontatuki, pikalokasuojat, heijastimet, soittokello

Paino: 14,4 kg​. Huom! Paino ajovalmiina ja varusteltuna.

Muista myös: Pyörään kiinnitettävä runkolukko.

Luotettava valinta - Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Kaikki pyörän komponentit on huolella valittu kestämään pohjolan vaativat olosuhteet.

Varustelu valmiina -Nakamura pyörissä on rahanarvoinen perusvarustelu valmiiksi asennettuna. Pyörää on myös helppo varustella erilaisilla lisävarusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Helppo koonti - Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Maastopyörät, Pyöräily - Polkupyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Oranssi
Näytä lisää...
Säästä
26%
369,90€
Normaalihinta: 499€
30pv alin hinta: 499€
 • Oranssi
Valintaopas maastopyörä nuorelle – opas sopivan pyörän valintaanMaastopyörän valintaopas
 • Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Matkahuolto pyörien kotijakelu 34,90 € (klubilaisille 24,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Pyörien kotiintoimituksen hintaan 24,90 eur (34,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

 • Posti 20"- 28" polkupyörien kotiintoimitus 49,90 € (klubilaisille 39,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 39,90 eur (49,90 eur). Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka toimitetaan kotiin. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje