Vastuullinen valinta

Nakamura Platinum Era W - naisten hybridipyörä

Täsmällinen 3x8 Microshift-voimansiirto helppokäyttöisillä vaihtajilla on mahtava käytössä. Vaihtaminen on ennenkokemattoman helppoa ja nopeaa. Tuntumaltaan mahtavat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät turvallisesti ja nopeasti kaikissa sääolosuhteissa.

Sporttisempaan pyörään täydellisesti soveltuva istuin ja ergonomiset kotimaiset Herrmans -kädensijat lisäävät ajonautintoa pidemmilläkin matkoilla.

Kevyesti rullaava Mitas Hook -rengas antaa loistavan pidon kaikilla keleillä, hiekalla, soralla tai asfaltilla. Hinta-laatusuhteeltaan mahtava ja monikäyttöinen pyörä.

Käyttäjäkokosuositus: 52cm noin 160-174cm

Väri: Musta matta

Runkomateriaali: Alumiini

Runkokorkeus: 50cm

Etuhaarukka: HiTen

Vaihteisto: Microshift RD-M36 3x8

Vivut: Microshift thumb shifter TS39 -vaihtimet

Jarrut: Logan HD-M220-hydrauliset levyjarrut 160mm

Vanteet: Nakamura kaksoisseinämä alumiini 28”

Renkaat: Mitas Hook 42-622

Istuin: Selle Monte Grappa Nevea

Ohjaintanko: Kripton 620mm

Ohjainkannatin: Alumiini A-Head set 80mm

Kädensijat: Herrmans 93B

Kampisarja: Prowheel 28/38/48T 170 mm alu

Polkimet: Nakamura non slip, heijastimilla

Lokasuojat: Täyspitkät aisalliset

Muuta: Seisontatuki, heijastimet, soittokello

Paino: 14,7 kg​. Huom! Paino ajovalmiina ja varusteltuna.  

Muista myös: Pyörään kiinnitettävä runkolukko.

Luotettava valinta - Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Kaikki pyörän komponentit on huolella valittu kestämään pohjolan vaativat olosuhteet.

Varustelu valmiina -Nakamura pyörissä on rahanarvoinen perusvarustelu valmiiksi asennettuna. Pyörää on myös helppo varustella erilaisilla lisävarusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Helppo koonti - Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Naisten polkupyörät, Pyöräily - Hybridipyörät, Pyöräily - Lasten pyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Musta
Näytä lisää...
Säästä
10%
450€699€
30pv alin hinta: 499,90 €
  • Musta
Hybridipyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 2-6 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Polkupyörä kotiin toimitettuna 29,90 € (klubilaisille 19,90 €)

    Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin. Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 19,90 eur (29,90 eur). Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Vastuullisuus

Valmistettu Euroopassa

Tuote on valmistettu jossakin Euroopan maassa, jolloin sen kuljetus tehtaalta varastoomme tuottaa vähemmän ympäristöpäästöjä.

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje