Nakamura Neo 16 - lasten lastenpyörä

Ajoharjoittelu on helppo aloittaa pyörän tukevien apupyörien avustuksella. Ajovarmuuden löytyessä apupyörät voi säätää tai irrottaa helposti.

Pysty ajoasento helpottaa ajamista ja ympärillä olevan liikenteen seuraamista. Runko, komponentit ja voimansiirron välitykset – kaikki on mietitty lapsen helppoa ja turvallista pyöräilyä silmällä pitäen.

Laadukkaalla lastenpyörällä on ilo oppia pyöräilyn ensimmäiset askeleet!

Väri: PetrooliRunkomateriaali: HiTen -erikoisteräsRunkokorkeus: 23cmVaihteisto: 1-vaihteinenJarrut: JalkajarruVanteet: Nakamura teräs 16”Renkaat: DSI kids - semislick 16” /47-305Istuin: Nakamura lasten cityPolkimet: Nakamura Kids, heijastimillaMuuta: Säädettävät apupyörät, soittokello, heijastimetPaino: 9,7kg (varusteltuna ja ajovalmiina)Kokosuositus: 90–120 cm

Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava.

Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Lasten pyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Petrooli
Näytä lisää...
189,90€
Normaalihinta: 199€
30pv alin hinta: 189,90€
  • Petrooli
Lastenpyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 2-4. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Polkupyörä kotiin toimitettuna 29,90 € (klubilaisille 19,90 €)

    Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin. Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 19,90 eur (29,90 eur). Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje