Nakamura Hammer 6 Mtb

Hammer on laadukas 26” maastopyörä kaupunkiin, hiekkateille ja maastolenkeille. Laadukas Shimano Acera-vaihteisto, 21 vaihdetta RapidFire vaihtimin. Huipputehokkaat ja varmatoimiset hydrauliset Tektro-levyjarrut. Zoom laatua oleva preload joustohaarukka ja moderni ja tukeva ALU 6061 runko tekevät pyörästä monikäyttöisen. Uutuus levyjarrut pysäyttävät pyörän luotettavasti kelissä kuin kelissä. Soveltuu 150-175cm ajajille. Rungossa kiinnityspaikat lokasuojille, tavaratelineelle ja juomapullolle sekä lukolle. Varustuksena heijastimet (ISO) ja, soittokello ja seisontatuki. Pyörän paino on 15,2kg.

Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Pyöräily - Maastopyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Musta
Näytä lisää...
42990
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Musta
  • Arvioitu toimitusaika 2 - 4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 14 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Kookas tuote esim. polkupyörä, sukset ja lumilaudat (10) 10,00 €

    Kookas tai painava erikoiskuljetettava tuote. Postin paketti kotiin poikeuksellisesti nyt 10 eur. Toimitusaika on 2 -4 arkipäivää. Tilaus toimitetaan Postin isojen tuotteiden kotiinkuljetuksena. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje