Vastuullinen valinta

Nakamura Furious Disc Lady - maastopyörä

Pyörässä on moderni Microshift 3x7-vaihteisto (21-vaihdetta), joka on täsmällinen ja mahdollisimman helppokäyttöinen. Mekaaniset levyjarrut pysäyttävät vauhdin turvallisesti ja nopeasti kaikissa olosuhteissa.

Laadukas joustohaarukka tasoittaa matkantekoa, kun maasto on epätasaista. Pyörän tasokas runko yhdistettynä kaksoisseinämävanteilla ja muilla laatukomponenteilla on kuin luotu kestämään kovaakin menoa.

Kevyesti rullaavat Mitas-renkaat tarjoavat mahtavan pidon kaikilla alustoilla. Loistava valinta yleispyöräksi, jossa perusvarusteet valmiiksi asennettuna. Käyttäjäkokosuositus 150-165cm 

Runkomateriaali: HiTen

Runkokorkeus: 16”/40cm

Etuhaarukka: Zoom -joustohaarukka 60mm

Vaihteisto: Microshift 3x7

Jarrut: Logan mekaaniset levyjarrut

Vanteet: Nakamura kaksoisseinämä alumiini 26”

Renkaat: Mitas Acris 26x1.90 /50-559

Lokasuojat: Pikakiinnitteiset, Sport MTB

Muuta: Seisontatuki, pikalokasuojat, heijastimet, soittokello

Paino: 16,1 kg​. Huom! Paino ajovalmiina ja varusteltuna.

Muista myös: Pyörään kiinnitettävä runkolukko.

Luotettava valinta - Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Kaikki pyörän komponentit on huolella valittu kestämään pohjolan vaativat olosuhteet.

Varustelu valmiina -Nakamura pyörissä on rahanarvoinen perusvarustelu valmiiksi asennettuna. Pyörää on myös helppo varustella erilaisilla lisävarusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Helppo koonti - Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Naisten polkupyörät, Pyöräily - Maastopyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Tummansininen
Näytä lisää...
499€
  • Tummansininen
Maastopyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Polkupyörä kotiin toimitettuna 29,90 € (klubilaisille 19,90 €)

    Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin. Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 19,90 eur (29,90 eur). Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Vastuullisuus

Valmistettu Euroopassa

Tuote on valmistettu jossakin Euroopan maassa, jolloin sen kuljetus tehtaalta varastoomme tuottaa vähemmän ympäristöpäästöjä.

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje