Nakamura Block 26" 7-vaihteinen polkupyörä

Block on vahvarakenteinen citymaasturi kaduille ja hiekkateille. Rullaavat ja kestävät Kenda-renkaat ja vahvat tuplaseinämävanteet. Ajoasento on sporttinen, muttei liian matala turvallisuuden tai mukavuuden kustannuksella. Luotettava Shimano Nexus 7v. -vaihteisto on lähes huoltovapaa. Jalkajarru tuo ajoon helppoutta ja turvallisuutta.  Varusteina seisontatuki, soittokello, heijastimet (ISO) ja kevyet lokasuojat. Rungossa kiinnityspaikat tavaratelineelle ja juomapullolle sekä pitkille lokasuojille. Pyörän paino on 15,9kg.

26” pyörälle suosituskoko käyttäjälle on 150-165cm.

Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Pyöräily - Lasten pyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Musta
Näytä lisää...
39990
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Musta

Tuote on mahdollista lisätä ostoskoriin kampanjahinnan tullessa voimaan.

  • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 14 päivää
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä

Toimitustavat ja -hinnat

  • Kookas tuote esim. polkupyörä, sukset ja lumilaudat (10) 10,00 €

    Kookas tai painava erikoiskuljetettava tuote. Postin paketti kotiin poikeuksellisesti nyt 10 eur. Toimitusaika on 3 -7 arkipäivää. Tilaus toimitetaan Postin isojen tuotteiden kotiinkuljetuksena. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje