Vastuullinen valinta

Nakamura Block 24/3 - lasten citypyörä

Blockin vaihteistona Shimano Nexus 3 perinteisellä jalkajarrulla sekä tehokkaalla V-jarrulla. Leveähköt Kenda -renkaat rullaavat kevyesti ja tarjoavat mahtavan pidon kaikissa olosuhteissa.

Kulutusta kestävät Selle -istuin, Herrmans -kädensijat ja jämäkät kaksoisseinämävanteet soveltuvat täydellisesti sporttisempaan nuorten pyörään, joka on kovassa käytössä.

Rungon ja komponenttien mitoitukset on optimoitu nuorelle pyöräilijälle. Kestävä ja turvallinen valinta nuorten pyöräilyyn. Käyttäjäkokosuositus 30cm noin 125 - 145cm. 

Väri: Matta musta​

Runkomateriaali: HiTen​

Runkokorkeus: 12" / 30cm ​

Etuhaarukka: Hiten jäykkä​

Vaihteisto: Shimano Nexus 3​

Jarrut: Jalkajarru, V-jarru edessä

Vanteet: Nakamura kaksoisseinämä alumiini 24”​

Renkaat: Kenda K-847 24”x1,75 / 47-507​

Istuin: Selle MG Storm

Ohjaintanko: Zoom MTB-153 MTB 570mm​

Ohjainkannatin: Zoom A-Head set 90mm​

Kädensijat: Herrmans Zeglo

Kampisarja: 38T, 152 mm

Polkimet: Sport jr -heijastimilla

Lokasuojat: Pikakiinnitteiset sport MTB  ​

Muuta: Seisontatuki, heijastimet, soittokello​, pikalokasuojat

Paino: 14,6 kg​. Huom! Paino ajovalmiina ja varusteltuna. ​

Muista myös: Pyörään kiinnitettävä runkolukko.

Luotettava valinta - Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Kaikki pyörän komponentit on huolella valittu kestämään pohjolan vaativat olosuhteet.

Varustelu valmiina -Nakamura pyörissä on rahanarvoinen perusvarustelu valmiiksi asennettuna. Pyörää on myös helppo varustella erilaisilla lisävarusteilla valmiiden asennuspaikkojen ansiosta.

Helppo koonti - Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Lasten pyörät, Pyöräily - Citypyörät, Pyöräily - Pyörät, Pyöräily, Nakamura

Väri: Musta
Näytä lisää...
379,90449€
30pv alin hinta: 350 €
  • Musta
Kaupunkipyörän valintaopas
  • Arvioitu toimitusaika 2-6 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Polkupyörä kotiin toimitettuna 29,90 € (klubilaisille 19,90 €)

    Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin. Huom! Saat REKISTERÖITYNEENÄ polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 19,90 eur (29,90 eur). Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Vastuullisuus

Valmistettu Euroopassa

Tuote on valmistettu jossakin Euroopan maassa, jolloin sen kuljetus tehtaalta varastoomme tuottaa vähemmän ympäristöpäästöjä.

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje