Budjettipaivat

Madison Sondrio 28 3v - citysähköpyörä

Sähköpyörän ajoasento on mukavan rento, joka helpottaa myös ympäristön seuraamista. Säädettävän ohjainkannattimen ansiosta saat millintarkasti aina itsellesi parhaan ajoasennon.

Pyörässä Shimano Nexus 3- vaihteisto jalkajarrulla sekä lisäksi V-jarruilla etu/takana. Valaisimet edessä /takana syttyvät näppärästi tankokytkimestä napin painalluksella.

Laadukas comfort -istuin, ergonomiset kädensijat sekä non slip -polkimet sopivat täydellisesti sähköpyörään, jolla ajetaan pidempiä matkoja. Laadukas Axa Solid runkolukko turvaa pyöräsi. Kaikissa pyörän komponenteissa on panostettu laatuun ja käyttömukavuuteen.

SÄHKÖAVUSTUSJÄRJESTELMÄ

Etuvetoinen Madison sähköpyörä on varustettu kevyellä ja luotettavalla sähköavustusjärjestelmällä. Pehmeästi vääntävä moottori kuljettaa miellyttävän tasaisesti jopa 40-60 km matkoja yhdellä latauskerralla.

Pyörän näyttö on selkeä ja helppokäyttöinen. Voit valita 3 avustustasosta aina omaan tarpeeseen parhaiten sopivan voiman. Herkkätoiminen kävelyavustin auttaa kevyesti, kun talutat pyörää ylämäkeen. Tavaratelineellä oleva akku on helppo irrottaa. Moottorin teho 250W, huippunopeus 25 km/h

LUOTETTAVAA TEKNIIKKAA

Sähköpyörän moottori, akku ja muut komponentit ovat testatusti erittäin laadukkaita, kestävät käytössä ja lisäävät merkittävästi käyttömukavuutta.

VALMIIKSI VARUSTELTU

Axa Solid -runkolukko, alumiiniset lokasuojat, valaisimet, tavarateline/ hihna, seisontatuki, soittokello ja heijastimet vakiovarusteena.

TURVALLINEN VALINTA

Madison on kotimainen pyörämerkki. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Kaikilla pyörämalleilla on 12 vuoden runkotakuu ja 2 vuoden takuuaika muilla komponenteilla.

Väri: Matta sininen

Runko: Alumiini 6061

Runkokorkeus: 17” /43 cm

Moottori: Xofo- etuvetoinen avustusjärjestelmä, kevyt ja äänetön. Vääntö 35Nm

Akku: Greenway Lithium-ioni-akku 313Wh, latausaika noin 5-6h

Latauslaite: 220/240W 42V/2A

Käyttömatka: Akun kapasiteetista ja käyttöolosuhteista riippuen 40-60 km

Vaihteisto: Shimano Nexus 3 / Revoshift

Kammet: Prowheel PRO-A42 42T / 170mm

Jarrut: Jalkajarru + V-jarrut edessä ja takana

Vanteet: Stars kolmoisseinämä alumiini 28”

Renkaat: Rubena Flash 28 x 1.75

Istuin: Comfort -istuin

Istuiputki: Promax alumiini 27.2mm / 350mm

Ohjaintanko: Promax alumiini 600mm

Ohjainkannatin: Promax MQ-525 alumiini, säädettävä

Lokasuojat: CX alumiini, aisat ruostumaton teräs

Valaisimet: SBC1900XB LED etu ja takavalaisin

Paino: 20,3 kg

Varustelu: Runkolukko, säädettävä seisontatuki, heijastimet, tavarahihnaSäädettävä 3 tehoalueen avustusteho sekä kävelyavustin

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Pyöräily - Citysähköpyörät, Pyöräily - Naisten polkupyörät, Pyöräily - Miesten polkupyörät, Pyöräily - Polkupyörät, Pyöräily, Madison

Väri: Sininen (MADI230010011303)
Näytä lisää...
Säästä
28%
1299€
Normaalihinta: 1799€
30pv alin hinta: 1799€
  • Sininen
HUOM: Tuote on poistettu muista eduista ja alennuksista.
Valintaopas moderni hybridisähköpyörä – kätevä sähköpyörä maantieajoonSähköpyörän valintaopasValintaopas vinkit oikeaoppiseen sähköpyörän lataukseen
  • Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Matkahuolto pyörien kotijakelu 34,90 € (klubilaisille 24,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Pyörien kotiintoimituksen hintaan 24,90 eur (34,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

  • Posti 20"- 28" polkupyörien kotiintoimitus 49,90 € (klubilaisille 39,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin polkupyörätoimituksen kotiin hintaan 39,90 eur (49,90 eur). Polkupyörä on on erikoiskuljetettava tuote, joka toimitetaan kotiin. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje