Kari Traa Rong Parka - naisten untuvatakki

Kari Traa Rong Parka on käytännöllinen naisten talvitakki, joka on takki naisellisella kosketuksella. Säädettävä A-leikkaus, vahvistetut olkapäät ja säädettävä huppu, kaikki kestävässä estetiikassa ja täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia, jotka täydentävät kestävyyden sekä lämpimyyden. Kuorimateriaali on pehmeä, vedenpitävä ja täytetty lämpimällä untuvalla, joka pysyy paikallaan ilman kylmäsiltoja. Ranneresorit ehkäisevät talvista vetoa.  

  • Päämateriaali: 100% Polyester, kontrastikangas: 100% Polyamidi, Vuori: 100% Polyester,
  • Täyte: Untuva, 60/40 untuva, Fill power: 300-350, Fill weight: 250 g

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Naisten untuvatakit, Naisten ulkoilutakit, Naisten talvitakit, Untuvatakit, Talvitakit, Vapaa-aika, Kari Traa

Väri: Tummanoranssi (622668)
Näytä lisää...
149,90€
Normaalihinta: 299€
30pv alin hinta: 149,90€
  • Tummanoranssi
  • Arvioitu toimitusaika 2-4. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Schenkerin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika on vain 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Matkahuollon noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Toimituksen säilytysaika 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Postin Express-paketti työpaikalle 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin toimituksen työpaikallesi hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00-16:30. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Laita toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite, jotta lähetys tulee työpaikallesi.

  • Postin paketti kotiin 11,90 € (klubilaisille 9,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin kotipaketin hintaan 9,90 eur (11,90 eur). Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

  • Matkahuollon kotijakelu 11,90 € (klubilaisille 9,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ kotiintoimituksen hintaan 9,90 eur (11,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, Suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Teknologiat

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

OEKO-TEX® Standard 100

Standard 100 sertifikaatin omaavien tuotteiden osalta voit olla varma, että jokainen tuotteen valmistukseen käytetty materiaali ja komponentti on testattu, etteivät ne sisällä käyttäjän terveydelle haitallisia tai vaarallisia aineita. Testit suorittavat itsenäiset OEKO-TEX® kumppani-instituutiot kattavan OEKO-TEX® kriteeristön perusteella. Kriteeristöä päivitetään ja täydennetään vähintään kerran vuodessa uusimman tutkimustiedon mukaan.

Responsible Down Standard (RDS)

Responsible Down Standard (RDS) on standardi, jossa kiinnitetään erityishuomiota untuvan ja höyhenien tuotannossa käytettävien eläinten hyvinvointiin. Standardi ei hyväksy eläinten pakkosyöttämistä ja/tai höyhenien ja untuvan keräämistä eläviltä linnuilta.

  • RDS on yksityinen ja vapaaehtoisuuteen perustuva maailmanlaajuinen standardi
  • Yhteistyössä eläinten hyvinvointiin liittyvien tahojen, alan asiantuntijoiden, brändien ja jälleenmyyjien kanssa
  • Untuva merkitään virallisesti "RDS Certified" -logolla
  • Untuvan koko toimitusketju on jäljitettävissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje