Icepeak Nils miesten vanullinen softshell takki valkoinen

Takit
Icepeak

säästä 23%
99.95In stock
99
95
(129,95)
Väri: Valkoinen / Tuotenumero 857820542I
  • Toimitusaika poikkeuksellisesti 7 arkipäivää.
  • Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä

Myymäläsaatavuus valitulle tuotteelle *

Hyvä saatavuus Vähän jäljellä Ei saatavilla

Valitsethan koon ensin

* Huomioithan, että myymälöiden saatavuustiedot ovat viitteellisiä erityisesti tarjoustuotteiden osalta. Tarkemman saatavuuden voit varmistaa myymälöistä.

Budget Sport Tampere on Outlet-myymälä jonka valikoimat ja hinnat eroavat muista myymälöistä. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan paikan päälle.

Miesten vanullinen softshell takki ulkoiluun. Vedenpitävyys 10 000 mm \ hengittävyys 5 000 mvp: Erinomaisen vedenhylkivyyden ja hengittävyyden ansiosta tuote sopii hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin. Tehty monikäyttöisestä softshell materiaalista, joka on kevyt ja joustava päällä. Materiaali on tuulenpitävä. Vanuvuori (40 g) pitää lämpimänä.

Käsiä lämmittävät vuorilliset taskut. Sisemmät lycra-hihansuut peukalonrei'illä. Lämmin ja pehmeä sisäkaulus. Hiihtolipputasku. Säädettävät hihansuut ja helma. Hupun 2-suuntaisella säädöllä on helppo lisätä suojaa tuulisella ja kolealla säällä. Huppu on irrotettava. Kiinteä lumilukko estää kosteus- ja lumivuotoja. Tehokkaat heijastimet lisäävät turvallisuutta pimeällä.