Helly Hansen W Crew Midlayer Jacket - naisten kuoritakki

Naisten vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä ulkoilutakki fleece vuorella. Todella monipuolinen takki joka suojaa hyvin sekä lämmittää. Siisti ja kestävä materiaali sekä sporttinen ulkonäkö tekevät tästä todellisen ajattoman suosikin jolla pärjää 

  • HELLY TECH PROTECTION -kalvo, jonka vesipilari vähintään 5000mm ja hengittävyys vähintään 5000g/m2/24h
  • tuotteen kaikki saumat teipattu
  • Polartec fleece -vuori, myös fleece vuorattu kaulus
  • YKK vetoketjut
  • vetoketjulliset etutaskut, rintatasku ja povitasku
  • helmassa ja hihansuissa hyvät kiristys- ja säätömahdollisuudet
  • materiaali 100% Polyesteri.
  • BLUESIGN tuote

Materiaali:100% Polyester, sisäpinta 100% Polyuretani, vuori 1: 100% Polyester, vuori 2: 100% kierrätetty Polyester

Pesuohje: tuote pestävä nurin käännettynä ja vetoketjut ja tarranauhat suljettuna, 40C, ei huuhteluaineita, ei linkousta, ei silitystä. Kuivaus riippuna. 

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Naisten välikausitakit, Naisten kuoritakit, Naisten ulkoilutakit, Retkeilyvaatteet - Retkeilytakit, Vaellustakit, Retkeilyvaatteet, Helly Hansen

Väri: Musta (30317)
Näytä lisää...
Poisto­piste
Hinta verkossa
116,91€
Normaalihinta: 200€
30pv alin hinta: 116,91€
  • Musta
  • Arvioitu toimitusaika 2-4. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Schenkerin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika on vain 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Matkahuollon noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Toimituksen säilytysaika 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Postin Express-paketti työpaikalle 9,90 €

    Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00-16:30. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Laita toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite, jotta lähetys tulee työpaikallesi.

  • Postin paketti kotiin 10,00 €

    Postin kotiintoimitukset 10 eur. Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Teknologiat

HELLY TECH® PROTECTION

HELLY TECH® PROTECTION vaatteet on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Ne pitävät sinut kuivana, sekä olosi mukavana ja lämpimänä. HELLY TECH® kankaat päästävät hien haihtumaan, mutta pitävät samalla tuulen, sateen ja lumen poissa. HELLY TECH® PROTECTION vaatteissa on täysin tiivistetyt saumat, ne ovat tuulenpitäviä ja vettähylkiviä, sekä hengittäviä.

YKK®

YKK® vetoketjut ovat monen vuoden kokemuksen ja uniikin asiantuntemuksen tulos. Laadukkaat YKK® tuotteet ovat kestäviä ja ne ottavat päivittäisen elämämme hasteet vastaan.

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

Polartec® Classic 100

Polartec® Classic 100 -kankaat ovat hyvin hengittäviä, kevyitä ja kestäviä. Kevyissä fleece-paidoissa ja takeissa käytettävä kangas on loistava väliasumateriaali, joka siirtää kosteuden tehokkaasti seuraavaan kerrokseen ja kestää hyvin pesua nukkaantumatta. Kankaan pinta on käsitelty myös vettähylkiväksi, joten kaatunut vesi helmeilee pois kankaan pinnalta. Idaalinen materiaali esimerkiksi maastojuoksuun, pyöräilyyn, vaellukseen ja lasketteluun.  

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje