Helly Hansen

Helly Hansen

Norjalaisen merikapteenin ja hänen vaimonsa perustama brändi Helly Hansen edustaa pohjoismaista suunnittelutaitoa ja erikoistuu haastavia sääolosuhteita uhmaaviin ulkoiluasuihin ja - tarvikkeisiin. Helly Hansenin laadukkaita ja asiantuntemuksella valmistettuja vaatteita suosivat erityisesti laskettelijat ja purjehtijat. Niistä löytävät toki omansa myös muunlaisesta ulkoilusta kiinnostuneet ja aktiiviharrastajat.

Olipa vuodenaika tai mieleisesti tapa ulkoilla mikä tahansa, Helly Hansenilta löydät siihen sopivat vaatteet koko perheelle. Budget Sport on koonnut sinulle hyvän valikoiman laadukkaita Helly Hansen vaatteita edulliseen hintaan, joten ei muuta kuin valitsemaan omasi Helly Hansenin miesten-, naisten- ja lastenvaatevalikoimasta. Meiltä löydät halvalla Helly Hansen alusasut ja aluskerrastot, sukat, t-paidat, poolot, hameet ja housut, joilla pohjustat tyylikkään sporttisen tyylisi.

Itse asiaan päästään tuulta, vettä ja pakkasta torjuvilla Helly Hansenin ulkoiluvaatteilla, joihin mukavasti kääriydyttyäsi menoasi ei hidasta mikään ja voit nauttia ulkoilusta ja lempiharrastuksistasi täysin siemauksin antamatta olosuhteiden häiritä. Budget Sportista saat edullisesti tekniset Helly Hansen ulkoilutakit, ulkoiluhousut tai koko ulkoilupukukokonaisuudet. Lisäksi löydät laadukkaat ja tehokkaasti lämpöä eristävät Helly Hansen-fleecetakit miehille ja naisille, hupparit, kevytvanutakit, toppatakit ja laskettelutakit. Tyylikkään ja sporttisen ulkoiluasusi kruunaat Helly Hansen -logolla varustetulla minimalistisella lippiksellä, kevyellä pipolla, talvista skandihenkeä huokuvalla tupsupipolla tai lämmittävällä pannalla.

Tutustu Budget Sportin laajaan valikoimaan laadukkaita Helly Hansen -vaatteita ja kokoa niistä edullisesti itsellesi sopiva setti jo tänään. Tilaa haluamasi Helly Hansen -tuotteet suoraan netistä tai nouda halutessasi lähimmästä Budget Sport-liikkeestä, ensin myymäläkohtaisen saatavuuden tarkistettuasi.

Tällä hetkellä Helly Hansen-tuotteet -tuoteryhmässä on 123 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Helly Hansen Crew Midlayer - miesten kuoritakki (musta), 129,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Helly Hansen K Sogn Pant - lasten kuorihousut (tummanharmaa), 49,95 €, Helly Hansen Utö Hooded Jacket W - naisten kuoritakki (tummansininen), 129,90 € sekä Helly Hansen W Verglas Hooded Down Insulato. - naisten untuvatakki (musta), 180,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!