Halti Zuma Lasten DrymaxX Sneaker

Nämä vedenpitävät, mutta kevyet lenkkarit sopivat loistavasti monipuoliseen ja aktiiviseen ulkoiluun. DrymaxX kalvo pitää jalat kuivina, vaimentava Phylon pohja on kevyt ja joustava, ja heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä. Helppo venykenauhta / tarra kiinnitys.

  • Vedenpitävä DrymaxX® kalvo
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • Joustava ja vaimentava Phylon pohja
  • Venykenauhat ja tarranauha kiinnitys
  • Irrotettava anatomisesti muotoiltu pohjallinen

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Lasten lenkkarit, Lasten matalavartiset tennarit, Matalavartiset tennarit, Vapaa-aika - Tennarit, Vapaa-aika - Vapaa-ajan kengät, Retkeilykengät, Halti

Väri: Turkoosi (54-2782)
Näytä lisää...
59,90€
  • Arvioitu toimitusaika 2-4. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Schenkerin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika on vain 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Matkahuollon noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Toimituksen säilytysaika 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Postin Express-paketti työpaikalle 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin toimituksen työpaikallesi hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00-16:30. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Laita toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite, jotta lähetys tulee työpaikallesi.

  • Postin paketti kotiin 11,90 € (klubilaisille 9,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin kotipaketin hintaan 9,90 eur (11,90 eur). Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

  • Matkahuollon kotijakelu 11,90 € (klubilaisille 9,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ kotiintoimituksen hintaan 9,90 eur (11,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, Suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Teknologiat

DrymaxX

DrymaxX –merkillä varustetut tuotteet ovat suunniteltu toimimaan ääriolosuhteissa. Ne tarjoavat suojaa ja mukavuutta silloinkin, kun sataa, tulee ja tuiskuaa. Niiden toimivuuden takeena ovat aina sekä tuotteen DrymaxX – materiaali että sen rakenteelliset yksityiskohdat.

DrymaxX on veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä materiaali, joka soveltuu käytettäväksi ankarissakin olosuhteissa. DrymaxX – tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu niin, että kaikissa niiden rakenteissa on huomioitu kosteuden pääsyn estäminen tuotteen sisälle. Kaikki saumat ovat suojattu saumateippauksilla. Brodeeraus ja merkkien kiinnitykset ovat teipattu tuotteen sisäpuolelta. Taskurakenteet, vetoketjut ja tuuletusaukot ovat suunniteltu niin, että kosteus ei pääse tuotteen sisärakenteisiin. DrymaxXia käytetään vaatteiden lisäksi jalkineissa ja käsineissä.

Phylon

Phylon on muottipuristettu kumiseos, iskuja tehokkaasti vaimentava välipohjarakenne. Ominaista Phylon välipohjalle on sen helppo muokattavuus sekä hyvät jousto-ominaisuudet. Phylon välipohjaratkaisu soveltuu erittäin hyvin pohjoismaisiin, vaihteleviin olosuhteisiin ja maastoihin.

ThinkAhead

Haltilla ihmisen ja luonnon kunnioitus ovat kaiken tekemisen ydin. Tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun ja siksi on tärkeää, että kannamme vastuun ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Otamme myös täyden vastuun ihmisten kunnioittamisesta, siitä että tuotteemme valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa. – WE THINK AHEAD!

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje