Halti Dawson DX Low ECO unisex ulkoilukenkä

Vedenpitävä monikäyttöinen ulkoilukenkä miehille ja naisille. Iskuja vaimentava Phylon välipohja on kevyt ja mukava käytössä, ja kuminen ulkopohja tuo pitoa niin maastossa kuin kaduillakin. Hengittävä ja kosteutta siirtävä tekstiili vuori yhdistettynä Haltin vedenpitävään DrymaxX kalvoon pitää jalat kuivina ja lämpiminä.

 

Haltin kengissä ylä enemmän kierrätettyä materiaalia

Eco-merkityssä kengässä kierrätetyn materiaalin osuus on aina enemmän kuin 60 prosenttia ja se on saatu käytetyistä PET-muovipulloista. Kaikki Haltin käyttämä Softshell on kierrrätysmateriaalia. Kaikki Haltin kengät valmistetaan myös ilman ympäristössä vaikeasti hajoavia per-fluoriyhdisteitä (PFC ja PFOA).

Uuden malliston kenkien pakkauslaatikot on vaihdettu ekologisiin, värjäämättömiin laatikoihin. Laatikot ovat myös helposti kierrätettävissä, sillä ne eivät sisällä liimaa eivätkä muovitettuja pintoja.

Kenkiä on yleisesti vaikea kierrättää uudeksi raaka-aineeksi, sillä ne on tehty useasta eri materiaalista ja niiden eritteleminen on hankalaa. Haltin pyrkimyksenä onkin jatkuvasti lisätä kierrätetyn materiaalin käyttöä kengissään ja pienentäää näin kenkien hiilijalanjälkeä. Tavoitteena on suunnitella kierrätetystä materiaalista valmistettuja laadukkaita ja mahdollisimman pitkäikäisiä kenkiä.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Miesten vaelluskengät, Vaelluskengät, Retkeily - Vaelluskengät, Kengät - Vaelluskengät, Miesten kengät, Retkeily - Retkeilykengät, Halti

Väri: Musta (542602)
Näytä lisää...
49.95In stock
4995
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Musta
Toimitusaika on 3 - 7 arkipäivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje