Fit'n shape Rautalevy15kg - painolevy

Fit'n shape rautainen levypaino. Sopii 30mm levytankoon. 

Myydään kappaleittain.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Treeni - Käsipainot ja levypainot, Treeni - Treenivarusteet, Treeni - Nyrkkeily, Treeni, Fit'n shape

Väri: Väritön
49,95€
  • Väritön
  • Arvioitu toimitusaika 2-4. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen pitkille tai painaville tuotteille 9,90 € (klubilaisille 6,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 6,90 eur (9,90 eur). Tuotteet toimitetaan lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään noutopisteeseen, ei automaattiin. Kun tilauksesi on noudettavissa saat siitä tiedon tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä ja pakettiautomaatissa 7 vrk. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Alle 200 cm pituinen tuote haluamaasi Matkahuollon toimipisteeseen 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Alle 200 cm erikoiskuljetettava tuote toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen 2-4 arkipäivässä. Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään noutopisteeseen, ei automaattiin. Toimituksen säilytysaika on 7 vrk. Huom! Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Matkahuollon noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Pitkä tai painava tuote Postitoimipaikkaan 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään postitoimipaikkaan, ei automaattiin. Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Maat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Huom! Toimituksen säilytysaika vain 7 vrk. Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

  • Kookas tuote kotiin toimitettuna esim. jääkiekkomaila, sukset tai lumilauta 22,90 € (klubilaisille 12,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ kotiintoimituksen hintaan 12,90 eur (22,90 eur).Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin hintaan 10 eur. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje