Fat Pipe Raw Concept 27 Low Kick JAB FH2

Fatpipen kevyin maila supernopeisiin liikkeisiin ja ratkaisuihin. Uudessa varressa yhdistyy Raw Concept -mailasarjan keveys ja K.O. -mailasarjasta tuttu Low Kick -tekniikka. Todella nopea ja reagoiva 11 kerroksinen hiilikuituvarsi hiomattomalla pinnalla nopeaan ja tarkkaan pallonkäsittelyyn. Keskijäykkä varren taipuma monipuoliseen pelaamiseen. Ovaali otepinta. Uusi Raw Concept grippi. Lapavalintana laukojan unelmalapa Jab PPH Factory Hookilla (FH2). PP Hard on edeltäjäänsä PP Boost -materiaalia 20 prosenttia jäykempi ja luistavampi.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Salibandy - Fat Pipe, Salibandy - Salibandymailat, Salibandy, Ulkoilu ja vapaa-aika, Treeni, Fat Pipe

Väri: Musta (719737)
Näytä lisää...
139.00In stock
13900
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Musta

Toimitustavat ja -hinnat

  • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen pitkille tuotteille 5,90 €

    Tuotteet toimitetaan valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen 3 - 7arkipäivässä. Kannattaa huomioida, että mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Toimituspisteitä ovat R-kioskit, K-kaupat, Smartmile-automaatit ja useat paikalliset yritykset. Kun tilauksesi on noudettavissa saat siitä tiedon tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 14 vrk ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Huom! Saat kaikki toimitukset DB Schenkerin noutopisteisiin ilman toimituskulua, kun tilauksen arvo on yli 100 euroa.Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Alle 200 cm pituinen tuote haluamaasi Matkahuollon toimipisteeseen 7,90 €

    Alle 200 cm erikoiskuljetettava tuote toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen 3 - 7 arkiäivässä. Kannattaa huomioida, että mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Huom! Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Matkahuollon noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Pitkä tai painava tuote Postitoimipaikkaan 9,90 €

    Kookas erikoiskuljetettava tuote toimitetaan lähimpään postiin 3 - 7 arkipäivässä. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Huom! Toimituksen säilytysaika vain 7 vrk. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

Toimitusaika on 3 - 7 arkipäivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje