Fat Pipe

Fat Pipe

Suomalainen Fat Pipe on tunnettu ja arvostettu salibandymailojen ja -tarvikkeiden valmistaja. Sen tuotteet tunnetaan hyvästä laadustaan. Budget Sportin laaja valikoima kattaa käytännössä kaiken tarvittavan gripeistä lapoihin, suojalaseista laukkuihin ja sukista hikinauhoihin. Näillä hinnoilla kannattaa pistää asiat kerralla kuntoon!

Mitä Fat Pipe kamaa etsit? Meiltä löydät kymmenittäin erilaisia Fat Pipe tuotteita ja mikä parasta – aina liikuttavan halpaan hintaan. Tarjolla on esimerkiksi Fat Pipe mailat, Fat Pipe lavat, Fat Pipe mailakassit ja paljon muuta. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja valitse mieleisesi. Voit tehdä ostokset saman tien netissä tai poiketa lähimpään Budget Sport -myymälään.

Tutustu monipuoliseen Fat Pipe valikoimaamme ja tutustu, vertaa ja valitse. Mitä ikinä tarvitsekin, meiltä löydät Fat Pipen tuotteet liikuttavan halvalla. Voit helpottaa hakemista tekemällä haluamiasi rajauksia hakuehtoihin.

Tällä hetkellä Fat Pipe-tuotteet -tuoteryhmässä on 101 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Fat Pipe SHADOW T-RAW 28 CTRL FH2 - salibandymaila (hopea), 129,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Fat Pipe Zack 27 - salibandymaila (musta), 29,95 €, Fat Pipe Vic - maalivahdin paita (musta), 69,95 € sekä Fat Pipe Raw Concept 28 - salibandymaila (musta), 129,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!