Eco Body Neoprene 6kg - kahvakuula

Ergo kahvakuulat soveltuvat monipuoliseen harjoitteluun. Ergo -kahvakuulien muotoilussa on huomioitu suosituimmat kahvakuulaliikkeet ja muotoilulla vähennetty niiden käsille ja ranteille aiheuttamaa painetta. Tämä on avuksi erityisesti heilautusliikkeissä.

Kuulat on päällystetty neopreenipinnoitteella, joka myös osaltaan suojaa ranteita, sekä lattioita naarmuuntumiselta.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Treeni - Kahvakuulat, Treeni - Treenivarusteet, Treeni - Nyrkkeily, Treeni, Eco Body

Väri: Väritön
Näytä lisää...
29,95€
  • Väritön
  • Arvioitu toimitusaika 2-4. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen pitkille tai painaville tuotteille 9,90 € (klubilaisille 6,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 6,90 eur (9,90 eur). Tuotteet toimitetaan lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään noutopisteeseen, ei automaattiin. Kun tilauksesi on noudettavissa saat siitä tiedon tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä ja pakettiautomaatissa 7 vrk. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Alle 200 cm pituinen tuote haluamaasi Matkahuollon toimipisteeseen 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ noutopistetoimitukset hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Alle 200 cm erikoiskuljetettava tuote toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen 2-4 arkipäivässä. Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään noutopisteeseen, ei automaattiin. Toimituksen säilytysaika on 7 vrk. Huom! Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Matkahuollon noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Kookas tuote kotiin toimitettuna esim. jääkiekkomaila, sukset tai lumilauta 22,90 € (klubilaisille 12,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ kotiintoimituksen hintaan 12,90 eur (22,90 eur).Kookas tai painava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin hintaan 10 eur. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje