Discmania Active Target - maalikori

Discmania Active Target on hyvännäköinen siirreltävä maalikori. Siinä on näkyvä keltainen yläpanta ja kori, joten kori on helppo havaita myös hämärällä. Kori on PDGA hyväksytty. Se on suunniteltu harjoitteluun, sekä ulko- että sisätiloissa. Suosittelemme, että tätä kohdetta varastoidaan sisätiloissa käytön jälkeen.  

Discmania Active Target mitat: 

Korkeus ilman lippua: 143 cm

Yläpannan korkeus: 8 cm

Yläkorin halkaisija: 56 cm

Ketjuosan leveys: 68 cm

Korijalan halkaisija: 63 cm

Active Targetissa on 18 ketjua ja se sisältää myös vaakaketjut, joiden avulla kiekot jäävät helpommin koriin. Vaakaketjut otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Discmania Lite -korissa vuonna 2014, ja niistä on tullut standardi kevyisiin harjoituskohteisiin. Vain 15,5 kiloa painavaa koria on helppo kuljettaa ja siirrellä paikasta toiseen, vaikka se onkin jämäkämpi kuin suurin osa kilpailijoistaan. Discmania Active Target on myös helppo asentaa, koska kokoaminen ja purkaminen vaatii vain muutaman vaiheen. 

Kokoonpanoilmoitus: Korin putkien kiinnityskohdat voivat olla hiukan tiukkoja etenkin ensimmäistä kertaa asennettaessa, joten ole varovainen kootessasi koria.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Frisbeegolf - Frisbeegolfkorit, Frisbeegolf, Discmania

Väri: Väritön (6430030379885)
Näytä lisää...
16900
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

 • Väritön
 • Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. . Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Pitkä tai painava tuote Postitoimipaikkaan 9,90 €

  Kookas erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain lähimpään postiin 3-7 arkipäivässä. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Huom! Toimituksen säilytysaika vain 7 vrk. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

 • Postin paketti kotiin 10,00 €

  Postin kotiintoimitukset nyt 10 eur. Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 2 - 4 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

 • Kookas tuote kotiin toimitettuna esim. polkupyörä, sukset tai lumilauta (10 eur) 10,00 €

  Kookas tai painava erikoiskuljetettava tuote, joka voidaan toimittaa vain kotiin hintaan 10 eur. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse ja toimitusaika on 3-7- arkipäivää. Tilaus toimitetaan Postin isojen tuotteiden kotiinkuljetuksena. Huom! Mikäli haluat noutaa toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi ko. osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje