Innova Champion Wraith - Distance Driver draiveri väritön

Frisbeet
Innova

Liikuttavan halpa
16.95In stock
16
95
Väri: Väritön / Tuotenumero CLD010
  • Toimitusaika 5-7 arkipäivää
  • Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä

Myymäläsaatavuus valitulle tuotteelle *

Hyvä saatavuus Vähän jäljellä Ei saatavilla

Valitsethan koon ensin

* Huomioithan, että myymälöiden saatavuustiedot ovat viitteellisiä erityisesti tarjoustuotteiden ja vähäsaldoisten tuotteiden osalta. Tarkemman saatavuuden voit varmistaa myymälöistä.

Lento-ominaisuudet:
11/5/-1/3

Lento-ominaisuudet:
Nopeus / Liuku / Vakaus / Feidi

Nopeus kertoo kuinka hyvin kiekko halkoo ilmaa. Mitä suurempi on kiekon nopeus, sitä enemmän se tarvitsee voimaa lentääkseen sille ominaisella tavalla. Nopeimmat kiekot ovat profiililtaan matalimpia. Aloittelijan kannattaa valita aluksi hitaampia kiekkoja.

Nopeudet jaoteltuina luokkiin:
9-13: Distance Driver
6-8: Fairway Driver
4-5: Mid-Range Discs
1-3: Putt & Approach Discs

Liuku kertoo kiekon ominaisuudesta pysyä ilmassa tietyllä nopeudella. Tyypillisesti parempi liuku tarkoittaa myös pidempää heittoa. Aloittelijan tulisi valita kiekot, joilla on hyvä liuku.

Vakaus on kiekon ominaisuus, missä se kääntyy oikealle (oikeakätisessä rystyheitossa) lennon alkuvaiheessa. Arvolla 0 merkitty vakaus lentää nopealla heitolla suoraan, kun taas -2 kääntyy jo selkeästi oikealle. -merkkiset numerot käännössä soveltuvat aloittelijoille.

Feidi. Kaikki kiekot kaartavat lopussa samaan suuntaan (vasemmalle oikeakätisellä rystyheitolla), mutta eri määrän. Arvon 0 feidi on kaikista suorin, kun taas 4 kaartaa erittäin jyrkästi. Aloittelijan kannattaa valita kiekkoja, joissa feidi 0-2.
Muovi-laadut:
DX: Hyvä grippi, heikompi osumakestävyys.
Champion: Hieman liukas grippi, hyvä osumakestävyys.
Star: Hyvä grippi, hyvä osumakestävyys.

Huom. Frisbeegolfkiekot myydään lajitelmasta. Toimitettavat kiekot voivat poiketa kuvan väreistä. Painot vaihtelevat kiekoittain ja sitä ei voi valita.