Cebe Utopy aikuisten aurinkolasit

Unisex aurinkolasi urheiluun, peittää hyvin myös sivuilta tulevan häikäisyn. Kestävä ja optisesti laadukas polykarbonaattilinssi, anti-scratch pinta.

  • Kategorian 4 linssi, sivusuojamallit

Linssikategoriat kertovat niiden tummuudesta. CAT 0 on kirkas tai keltainen linssi, joka päästää valon läpi. CAT 1 sopii pilviselle säälle. CAT 2 vaihtelevaan ja puoli-pilviseen päivään. CAT 3 aurinkoon. CAT 4 ääriolosuhteisiin, huom. ei autolla ajoon!

Kaikissa Cébén linsseissä on kova pinta, joka suojaa linssiä. Lisäksi voit ehkäistä linssejä naarmuuntumasta huuhtelemalla ne ennen puhdistusta mikrokokoisista irtoroskista ja hiekasta sekä kuivaamalla linssit mikrokuituliinaan (ei paperiin).

Linssit suojaavat UV-säteilyltä ja ovat optiikaltaan tarkkoja. Linssit ovat pirstoutumatonta, iskunkestävää polykarbonaattia (ZONE), jolloin ne suojaavat silmiä myös haavereilta.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Juoksu - Juoksulasit, Retkeily - Lasit, Ulkoilu ja vapaa-aika - Lasit, Juoksu - Juoksuvarusteet, Retkeily - Retkeilyvarusteet, Ulkoilu ja vapaa-aika - Tarvikkeet, Cebe

Väri: Musta (CBUTOPY4)
Näytä lisää...
35.00In stock
Hinta vain
verkossa
35
00
Näytä verkon
hintahistoria
Liikuttavan halpa
Näytä verkon
hintahistoria

  • Musta
Kokotaulukko
Verkkokaupan toimitusaika on 3 -7 päivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje