Cebe Cinetik 2.0 aurinkolasit

Cebe Cinetik aurinkolasit sopivat ominaisuuksiltaan monipuolisesti niin vapaa-aikaan, kuin urheiluun. Laseissa on säädettävät nenätallat, joiden avulla kehykset saa istumaan yksilöllisesti kasvoille sekä ilma-aukot, jotka ohjaavat ilmavirtaa linssin takapinnalle estäen huurtumista.

  • Muovikehykset
  • Kolmet vaihdettavat linssit: Grey CAT 3 Red (kuvassa) + Yellow CAT 0 + Clear CAT 0

 

Kaikissa Cébén linsseissä on kova pinta, joka suojaa linssiä. Lisäksi voit ehkäistä linssejä naarmuuntumasta huuhtelemalla ne ennen puhdistusta mikrokokoisista irtoroskista ja hiekasta sekä kuivaamalla linssit mikrokuituliinaan (ei paperiin).

Linssit suojaavat UV-säteilyltä ja ovat optiikaltaan tarkkoja. Linssit ovat pirstoutumatonta, iskunkestävää polykarbonaattia (ZONE), jolloin ne suojaavat silmiä myös haavereilta.

Linssikategoriat kertovat niiden tummuudesta. CAT 0 on kirkas tai keltainen linssi, joka päästää valon läpi. CAT 1 sopii pilviselle säälle. CAT 2 vaihtelevaan ja puoli-pilviseen päivään. CAT 3 aurinkoon. 

Linssien pohjavärit:

GREY

Harmaa toistaa ympäristön värit muuttamatta niitä. Hyvä linssivalinta kirkkaaseen päivään ja aurinkoisiin olosuhteisiin. Estää silmien väsymistä.

YELLOW

Keltainen antaa kontrastia hämärässä ja sisälajeissa. Vähentää silmien väsymistä, mutta päästää valoa hyvin läpi. Erityisen hyvä illalla tai yöllä, harmaalla kelillä ja talvipyöräilyssä.

CLEAR

Kirkas linssi suojaa silmiä huonolla kelillä vauhtilajeissa kuten juoksussa ja pyöräilyssä. Linssi suojaa sateelta, kuralta, viimalta ja hyönteisiltä. Suojaa myös oksilta hämärässä metsässä. Päästää valon läpi.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Juoksu - Juoksulasit, Maastohiihto - Hiihtolasit, Ulkoilu ja vapaa-aika - Lasit, Juoksu - Juoksuvarusteet, Maastohiihto - Hiihtovarusteet, Ulkoilu ja vapaa-aika - Tarvikkeet, Cebe

Väri: Musta (CBS090)
Näytä lisää...
59.95In stock
5995
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

  • Musta
Kokotaulukko
Toimitusaika on tällä hetkellä 3 - 7 arkipäivää.
Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä
Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje