Nakamura Block 26" 7-vaihteinen poikien pyörä musta

Lastenpyörät
Nakamura

Liikuttavan halpa
300.00In stock
300
00
Väri: Musta
  • Toimitusaika 5-7 arkipäivää
  • Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä

Myymäläsaatavuus valitulle tuotteelle *

Hyvä saatavuus Vähän jäljellä Ei saatavilla

Valitsethan koon ensin

* Huomioithan, että myymälöiden saatavuustiedot ovat viitteellisiä erityisesti tarjoustuotteiden ja vähäsaldoisten tuotteiden osalta. Tarkemman saatavuuden voit varmistaa myymälöistä.

Tämä pyörä huomataan! Block on vahvarakenteinen poikien citymaasturi kaduille ja hiekkateille. Rullaavat ja kestävät Kenda-renkaat ja vahvat tuplaseinämävanteet. Ajoasento on sporttinen, muttei liian matala turvallisuuden tai mukavuuden kustannuksella. Luotettava Shimano Nexus 7 -vaihteisto on lähes huoltovapaa. Jalkajarru tuo ajoon helppoutta ja turvallisuutta.  Varusteina seisontatuki, soittokello, heijastimet (EN) ja kevyet lokasuojat. Rungossa kiinnityspaikat tavaratelineelle ja juomapullolle sekä pitkille lokasuojille. 

Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden (2) vuoden takuu ja rungoilla (5) viiden vuoden takuu.