Asics Netburner Ballictic FF 2 miesten sisäpelikengät

NETBURNER BALLISTIC™ FF 2 -kenkä sopii mainiosti kenttäurheiluun kuten lentopalloon. Tässä mallissa alkuperäistä GEL-NETBURNER™-tyyliä on kehitetty vielä pidemmälle edistyksellisellä muotoilulla, jolla on parannettu istuvuutta ja kestävyyttä. Kengässä on polyuretaanikumista valmistettu reuna, joka antaa varpaille lisäsuojaa ja kestävyyttä. Muotoilu parantaa samalla kärjen joustavuutta tunnetuista tukiominaisuuksista tinkimättä.

Tukeva sisäosan kantasuoja edistää istuvuuden tunnetta, joten voit luottaa, että kenkä pysyy jalassa myös räjähtäviä lähtöjä tehdessä. Välipohjan FLYTEFOAM™ Propel -teknologia tekee kengästä kimmoisan ja antaa jalkapohjalle pehmustusta. Vakautta parantava TWISSTRUSS™-teknologia antaa urheilijoille myös ketteryyttä ja vauhtia äkillisissä kiertoliikkeissä. NETBURNER BALLISTIC™ FF 2 -lentopallokengän muotoilu parantaa joustavuutta ja kestävyyttä, ja kengän ulkopohjan syvempi kuviointi parantaa pitoa kentällä.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Miesten sisäpelikengät, Sisäpelikengät, Urheilukengät, Ulkoilu ja vapaa-aika - Kengät, Lentopallo - Sisäpelikengät, Käsipallo - Sisäpelikengät, Asics

Väri: Musta (1051A041)
Näytä lisää...
Verkon lisäale
20%
Hinta verkossa
7996
99,95
Näytä verkon
hintahistoria
Näytä verkon
hintahistoria

 • Musta
 • Arvioitu toimitusaika 2 - 4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 14 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 5,90 €

  Huom! Saat toimitukset DB Schenkerin noutopisteisiin toimituskulutta kun tilauksen arvo on 100 eur. . Tuotteet toimitetaan valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen 2 - 4 arkipäivässä. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 14 vrk ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Kannattaa huomioida, että mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen (Lähellä-paketti) 6,90 €

  Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 2 - 4 arkipäivässä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Toimituksen säilytysaika 14 vrk noutopisteissä ja 7 vrk automaateissa. Kannattaa huomioida, että mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Matkahuollon noutopisteestä, muuata toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin 6,90 €

  Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 2 -4 arkipäivässä. Kannattaa huomioida, että mikäli noutopiste on Smartpost eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika vain 7 vrk. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä Postin noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Postin Express-paketti työpaikalle 9,90 €

  Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00-16:30. Huom! Laita toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite, jotta lähetys tulee työpaikallesi.

 • Postin paketti kotiin 10,00 €

  Postin kotiintoimitukset nyt 10 eur. Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 2 - 4 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös

TakaisinSulje