Asics GEL-COURT HUNTER 2 - naisten sisäpelikengät

GEL-COURT HUNTER™ 2 -sisäpelikenkä tarjoaa tukea ja liikkuvuutta kentällä, ja se sopii monenlaisille pelaajille. Kenkä tarjoaa mukavuutta sekä hengittävyyttä, ja soveltuu monensuuntaisiin liikkeisiin. 

Verkkokankainen vuoraus parantaa hengittävyyttä ja pitää jalat viileinä, kun taas saumaton rakenne antaa enemmän joustavuutta ja mukavamman istuvuuden. 

Päällinen on värjätty liuosvärjäysmenetelmällä, jossa käytetään vähemmän vettä ja värejä, jotta valmistus on ympäristöystävällisempää. E

tuosan GEL™ -pehmuste parantaa iskunvaimennusta ja tuo pehmeyttä laskeutumiseen. 

Ulkopohjan kääntymisalueen ansiosta kenkä toimii erinomaisesti kääännöksissä. Siinä on myös syvemmät joustourat, jotka antavat enemmän joustavuutta monensuuntaisiin ja äkillisiin liikkeisiin.

 • Verkkokankainen saumaton päällinen parantaa joustavuutta
 • Lateraalinen tukirakenne parantaa vakautta
 • Kengän etuosan GEL™-pehmuste antaa erinomaisen iskunvaimennuksen
 • Ympäristöystävällinen muotoilu Flex-urat ulkopohjassa parantavat joustavuutta

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Naisten sisäpelikengät, Sisäpelikengät, Urheilukengät, Treeni - Nyrkkeily, Treeni - Treenikengät, Squash - Squash sisäpelikengät, Asics

Väri: Valkoinen (1072A065)
Näytä lisää...
Poisto­piste
Hinta verkossa
55,96€
Normaalihinta: 80€
30pv alin hinta: 62,95€
 • Valkoinen
 • Arvioitu toimitusaika 3-7 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
 • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
 • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
 • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

 • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Schenkerin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  aat REKISTERÖITYNEENÄ Postin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika on vain 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

  Saat REKISTERÖITYNEENÄ Matkahuollon noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Toimituksen säilytysaika 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

 • Postin Express-paketti työpaikalle 9,90 €

  Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00-16:30. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Laita toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite, jotta lähetys tulee työpaikallesi.

 • Postin paketti kotiin 10,00 €

  Postin kotiintoimitukset 10 eur. Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 3-7 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje