Nakamura 26" 21-vaihteinen Furious miesten citypyörä musta

Citypyörät
Nakamura

Liikuttavan halpa
250.00In stock
250
00
Väri: Musta
  • Toimitusaika 5-7 arkipäivää
  • Ilmainen palautusoikeus 14 päivää.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä

Myymäläsaatavuus valitulle tuotteelle *

Hyvä saatavuus Vähän jäljellä Ei saatavilla

Valitsethan koon ensin

* Huomioithan, että myymälöiden saatavuustiedot ovat viitteellisiä erityisesti tarjoustuotteiden ja vähäsaldoisten tuotteiden osalta. Tarkemman saatavuuden voit varmistaa myymälöistä.

Moderni 26-tuuman citymaasturi. Laadukas Zoom 386-joustohaarukka tasoittaa ajoa, tukevat tuplaseinämäiset profiilivanteet ja herkästi rullaavat, mutta pitävät Kenda-renkaat sekä vankka, modernin muotoilun HiTen-runko tekevät pyörästä monikäyttöisen. Laadukas Shimano-vaihteisto revoshift-vaihtajin, 21 vaihdetta. Miehille kolme runkokorkeutta 15", 17" ja 19". Laadukkaat (ISO) V-jarrut pysäyttävät vaativissakin tilanteissa. Rungossa kiinnityspaikat tavaratelineelle, lokasuojille ja juomapullolle. Laadukas Selle Monte Grappa istuin - naisille Dego ja miehille Art.280.

Suomessa suunniteltu Nakamura on Budget Sportin oma laatumerkki, joka valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla. Pyörä toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna laatikossa ohjaustanko irrotettuna ja käännettynä. Joissain malleissa etupyörä, satulaputki ja polkimet ovat myös irrotettu kuljetuksen helpottamiseksi. Myös jarru- ja vaihdevaijerin säädöt on huolellisesti tarkistettava. Pyörän mukana tulee käyttöohjekirja ja asennusohje, joiden avulla pyörän käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Käyttöohjekirja kannattaa lukea tarkkaan ennen käyttöönottoa ja tarkastaa sekä kiristää asennettavien osien kiinnitykset, erityisesti polkimet, huolellisesti ennen käyttöä pyörän kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. Nakamura pyörillä on kahden vuoden takuu ja rungoilla viiden vuoden takuu.