Nyrkkeilyhanskat

Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
1 tuotetta
Järjestä

Nyrkkeilyhanskat ovat nyrkkeilijän tärkein varuste

Olit sitten kuntonyrkkeilijä tai nyrkkeilyottelija, väline, jonka suhteen ei kannata tehdä kompromissia ovat laadukkaat nyrkkeilyhanskat. Hyvä nyrkkeilyhanska on pehmeä mutta napakka, suojaa hyvin rystysiä ja pysyy tukevasti kädessä kovissakin iskuissa. On tärkeää, että nyrkkeilyhanska on sopivan kokoinen, näin harjoittelu on tehokasta ja turvallista ja loukkaantumisriski pienenee. Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat nyrkkeilyhanskat. 

Nyrkkeily on kova laji, joka harjoittaa koko kroppaa monipuolisesti. Nyrkkeily kehittää fyysisen kunnon lisäksi kestävyyttä, voimaa ja ketteryyttä. Usein nyrkkeilytreeniin yhdistetään lämmittely hyppynarulla hyppien, minkä myötä kehittyvät myös nopeus ja koordinaatiokyky. 

Valitse nyrkkeilyhanskat kuntonyrkkeilyyn omien mieltymysesi mukaan. Tarjolla on sekä nahkaisia, että tekonahkaisia hanskoja, eri kokoisia ja eri painoisia. On tärkeää, että hanska on oikean kokoinen juuri sinun käteesi. Ranteessa oleva tarrakiinnitys takaa hanskan napakan istuvuuden. 

Hyvät nyrkkeilyhanskat ovat muotoiltu nyrkin muotoon. Sormet hanskan sisällä asettuvat luonnollisesti koukkuun. Hanskan kämmenselkä on pyöreä ja vahvasti pehmustettu. Kämmenpuolella pehmustetta on vähemmän. Peukalo on muotoiltu pysymään lähellä kämmentä, jotta se ei vääntyisi tai saisi osumaa. Hyvät säkkihanskat ovat hyvin samantyyppiset. Pehmustetta voi olla enemmän ja rannetta suojaava tuki vahvempi. 

Nyrkkeilyhanskoista kannattaa pitää hyvää huolta. Nyrkkeillessä käsi hikoaa, joten käytön jälkeen hanskat kannattaa aina kuivattaa hyvin. Voit esimerkiksi ripustaa ne kuivumaan ilmavaan paikkaan ja laittaa sitten säilöön kuivaan ja viileään paikkaan. Nahkahanskoja voi käsitellä ulkopäin nahkalle tarkoitetulla hoitoaineella. 

Budget Sportin suosituimmat hanskat ovat Energetics nyrkkeilyhanskat.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat poikien ja tyttöjen nyrkkeilyhanskat. Tutustu myös kategorioihimme ranne- ja nilkkapainot, treenitarvikkeet ja leuanvetotangot. Nyrkkeilyhanskat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Everlast Small Laceless Jr - lasten nyrkkeilyhanska, 19,95 €.