Treenialusasut

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
19 tuotetta
Järjestä

Alusasut

Mukavat ja suoritusta tukevat alusasut ovat onnistuneen treenin lähtökohta. Kun valitset lajiisi sopivat urheilualusasut huolella, voit keskittyä nauttimaan liikunnasta! Parhaat alusvaatteet istuvat yllesi täydellisesti, eivät purista tai hierrä eivätkä näy treenivaatteiden läpi. Olipa mieltymyksesi aluspukeutumisen suhteen sitten aina tyylikäs musta tai pirteä ja värikäs, Budget Sportilta löydät alusvaatteet ja urheilualusasut naisille ja miehille monipuolisesta valikoimasta aina edulliseen hintaan. Tutustu Northbrook-, Craft-, Björn Borg -, Adidas- ja Nike-suosikkimerkkien alusasuihin!

Naisille hyvät urheiluliivit ovat tärkeä osa sujuvaa treeniä. Oikein valitut urheiluliivit tukevat rintoja ja auttavat sinua saamaan vauhdikkaastakin treenistä enemmän irti. Alusvaatteiden valikoimasta löytyy valinnan varaa, olitpa sitten etsimässä treeniisi sopivaa saumatonta urheilutoppia tai push up -mallisia urheiluliivejä. Urheiluliivien pariksi sopii loistavasti mukavuudesta tinkimätön Björn Borg naisten hotpant tai minishortsit. Sekä Björn Borg naisten hotpant että minishortsit on valmistettu teknisestä materiaalista, joka hengittää ja poistaa iholta kosteutta hikoiltaessa.

Miesten liikuntaan alusvaatteista kuuluvat erityisesti hyvin istuvat bokserit. Kun olet lähdössä salille treenaamaan tai luonnon keskelle vaeltamaan – valitse miesten bokserit laajasta valikoimasta suosikkimerkkejä aina teknisestä materiaalista lämmittävään merinovillaan. Budget Sportilta löydät miesten bokserit kaikkiin tarkoituksiin, niin hikiseen kuntosalitreeniin kuin kylmiin ja tuulisiin olosuhteisiin. Valikoimista löydät myös saumattomia boksereita, sillä alusasut eivät saa hangata tai kiristää kesken urheilusuorituksen. Tutustu myös teknisiin ja puuvillaisiin Björn Borg miesten alusasuihin.