Salibandy

Naiset
Miehet
Lapset
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
382 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Salibandy – tilaa kaikki varusteet edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat salibandy -tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Salibandy on vauhdikas laji, joka sopii hyvin kaikenikäisille – lajissa pääsee helposti alkuun muutamalla tärkeällä varusteella. Salibandymaila, salibandykengät ja pallo riittävät jo pitkälle. Salibandymailan valinnassa on huomioitava mailan kätisyys, varren pituus, varren joustavuus sekä mailan lapaan liittyvät ominaisuudet. Budget Sportin valikoimasta löydät salibandy varusteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmille pelaajillekin. Oli etsinnässä sitten sisäpelikengät, sählymaila, tai maalivahdin varusteet, löydät varmasti etsimäsi verkkokaupastamme tai lähimmästä Budget Sport myymälästä.

Salibandymaalivahdin varusteet

Salibandymaalivahdin varusteet, kuten vaatteet, kypärän ja maalivahdin hanskat löydät helposti myös meiltä. Salibandymaalivahdin panssaripaita suojaa vartalon etuosaa tehokkaasti pallon iskuilta. Maalivahdin hanskat ovat myös tärkeä varuste – hanskojen hyvä istuvuus, pitävä kämmenosa silikonipinnalla ja säädettävä tarrakiinnitys auttaa torjumisessa. Salibandymaalivahdin varusteet saat Budget Sportista suosituilta merkeiltä, kuten Fat Pipe, Oxdog ja Exel. Löydät valikoimastamme myös maalivahdin housut, polvisuojat ja kypärän.

Kattava valikoima suosittuja merkkejä

Budget Sportin valikoimasta löydät suosituimmat salibandy merkit, kuten Fat Pipe, Oxdog ja Exel sekä aloittelevalle pelaajalle että aktiiviselle harrastajalle. Voit tilata salibandy -tuotteet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään Budget Sport myymälään

Tällä hetkellä salibandy -tuotteet -tuoteryhmässä on 382 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Oxdog Oxdog Donnington jacket - takki (sininen), 12,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Squadra 21 Training Pant Jr - lasten verkkarihousut (musta), 22,95 €, Oxdog Sense Light 32 BK 82 sweoval - lasten salibandymaila (väritön), 29,95 € sekä Unihoc Epic Superskin Max Titan 26 104cm - salibandymaila (valkoinen), 49,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!