Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituin Järjestä
0 tuotetta
Suosituin Järjestä

Ei tuotteita.

Skeittilaudat

Budget Sportin valikoimasta löydät runsaan kattauksen erilaisia lasten ja aikuisten rullalautoja liikuttavan halpaan hintaan! Skeittaaminen eli rullalautailu on viime vuosina noussut yhdeksi suosituimmista aktiiviharrastuksista, eikä syyttä! Skeittaaminen on paitsi nopea ja siisti tapa liikkua paikasta toiseen, se myös kehittää lautailijan tasapainoa ja kehonhallintaa. Siksi se ei ole suinkaan myöskään yksinomaan nuorten harrastus vaan varteenotettava hyötyliikuntamuoto kenelle vain lajista kiinnostuneelle.

Skeittiharrastus on monia muita urheilulajeja vapaamuotoisempi ja antaa harjoittelijalle vapaat kädet viedä harrastustaan haluamaansa suuntaan vain oma luovuus ja motivaatio rajanaan. Treenaamisen voi aloittaa tarvittaessa vaikka oman talon parkkipaikka, mutta varta vasten harjoitteluun rakennettuja skeittipuistoja ja -halleja löytyy myös varmasti lähialueeltasi. Skeittiharrastuksen aloittamiseen ei siis tarvita juuri muuta kuin oikea asenne ja tietenkin itselle sopiva skeittilauta! Valikoimastamme löydät esimerkiksi suositut ja laadukkaat Power slide -rullalaudat monessa eri tyylissä edulliseen hintaan. Trendikäs vinyyliskeittilauta sopii hyvin esimerkiksi koulumatkan taittamiseen tyylillä.

Skeittilaudat koostuvat dekistä, trukeista, renkaista, laakereista ja gripistä. Budget Sportilta saat hyvät, yhtenä kappaleena myytävät valmiiksi kootut skeittilaudat halpaan hintaan, säästäen sinulta osien erikseen ostamisen ja kokoamisen vaivan. Aloittelevalle rullalautailijalle paras valinta on valmiiksi koottu skeittilauta, joka kainalossa pääset suoraa päätä treenaamaan eikä aikaa tarvitse käyttää eri osien tutkiskeluun ja laudan kokoamiseen. Tärkeintä on päästä harjoittelemaan oikeaa tekniikkaa ja löytää ensin oma tyylisi. Kun perustekniikka, tasapaino ja laudan ohjaaminen ovat hallussasi, seuraavaksi voit alkaa halutessasi erikoistumaan temppuiluun tai muuhun laudan kanssa kikkailuun, sekä oman rullailutyylisi hiomiseen.

Itsellesi tai lapsellesi oikeaa rullalautaa valitessasi on tärkeää huomioida, että laudan dekki on juuri oikean kokoinen. Dekin tulisi vastata leveydeltään kutakuinkin lautailijan jalan pituutta, jotta kengän kärki pilkottaa vain hieman dekin yli. Tämä tekee skeittilaudan hallinnasta ja sen päällä tasapainoilusta helpompaa, ja säästää myös kengänkärkiäsi kulumiselta. Lautailijalle oikean kokoinen dekki varmistaa näin ollen optimaalisen skeittilaudan hallinnan ja helpon käytettävyyden.

Budget Sportilta löydät sopivat ja hyvät skeittilaudat lapsille tai aikuisille edulliseen hintaan ja helposti. Voit tilata skeittilaudat kätevästi netistä tai hakea ne lähimmästä Budget Sport -myymälästä nopeasti ja helposti. Löydettyäsi sinulle sopivan skeittilaudan, muistathan myös kypärän! Skeittikypärät joka makuun sekä lapsille että aikuisille löydät myös laajasta valikoimastamme suosituilta merkeiltä kuten Bell ja Nakamura. Erityisesti skeittaukseen suunnitellut kypärät sopivat niin rentoon kuin kovempaankin menoon ja temppuiluun rullalaudan kyydissä. Viimeistele vapaa-ajan tyylisi valikoimastamme löytyvillä trendikkäillä ja edullisilla sporttisilla vaatteilla ja asusteilla, joista koko perhe varmasti löytää mieluisensa.

Osta lasten ja aikuisten skeittilaudat ja -kypärät kätevästi Budget Sportin verkkosivuilta tai tarkista haluamasi tuotteen sijaintikohtainen myymäläsaatavuus. Budget Sport -myymälöissä asiointi on tehty sinulle mahdollisimman mutkattomaksi niin, että löydät varmasti hakemasi tuotteet helposti ja pysyvästi halpaan hintaan, ja pääset jo alta aika yksikön rullailemaan.