Varusteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat varusteet ja muut hyödynnä henkilökohtainen etusi! -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat varusteet mm. merkeiltä CCM, Oxdog ja Adidas.

Tilaa varusteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä varusteet -tuoteryhmässä on 3183 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Alpina XTrack 60 - miesten laskettelumonot (musta), 140,00 €. Muita suosittuja malleja ovat CCM Tacks AS-V Pro Sr 75 - jääkiekkomaila (väritön), 189,00 €, CCM Tacks AS-V Pro Int 55 - jääkiekkomaila (väritön), 159,00 € sekä Oxdog Iroc 27 BK 103 MB Oval - salibandymaila (valkoinen), 39,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko varusteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat varusteet saat hintaan 0,01 € ja hintavimmat ovat myynnissä 3399,00 € hintaan. Meiltä löydät varusteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata varusteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää